X
Turcan (2)

Raluca Turcan: USR făcea poze la balcon și se lupta cu PNL

Președintele PNL SIbiu, Raluca Turcan, a criticat modul în care s-au purtat deputaţii USR în Parlament, miercuri, când aleşii PSD şi ALDE au obstrucţionat în plen opoziţia şi au votat la foc automat amendamente la una din legile justiţiei. “Pe cel mai important aspect din Legea privind statutul judecătorilor și procurorilor, PSD a dat lovitura de grație, USR făcea poze la balcon și se lupta cu PNL, PNL a votat împotrivă. Voi apreciați cum trebuie făcută opoziția!”, scrie prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Turcan a luat poziție și față de cuvintele adresate ieri de senatorul Șerban Nicolae deputatului USR, Cosette Chichirău. ”Regret nespus și reprezintă o palmă dată Parlamentului, modul cum dl Șerban Nicolae s-a referit la un alt membru al Legislativului, dna deputat Chichirău. Acest mod incalificabil de adresare în Parlament vorbește de la sine despre decența de care sunt capabili reprezentanții PSD la dezbaterile pe justiție. Efectiv nu au nicio limită și totul beneficiază de binecuvântarea domnilor Dragnea și Tăriceanu”, a mai scris Turcan.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Relucu Bungarzan

  Astia se bat intre ei, hai PSD, e momentul pentru victoria finala, sa il scoatem pe Ciolhanis din schema si sa facem dreptate o data pentru totdeauna pentru colegii nostri ata de oropsiti de procurori! forta PSD!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Albastru

  PNL e in parlament de douazeci si nu stiu cati ani si USR de un an; a facut opozitie precum Fat frumos intr-un an cat altii in zece. Cine arata cu degetul spre altii are trei degete indreptate spre el/ea.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ToTo

  Ia uite mai , ca vorbeste poșeta ! Asa fată, zi-le la inutilii de la USR , ca parca sunt mai spălați pe creier decât Iohannis. Auzi la ei , fac poze, enerveaza si filmează parca au mai si luat-o in freza din cand in cand. Tu-le muma-n c_r de hipioți.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  gica

  Turcan-ela! PNL-ul este FSN 2, plin de securisti,comunisti si paraziti. Ati facut sute de blaturi cu FSN 1. Acum aveti morcovul intre buci pt. ca la viitoarele alegeri nu o sa mai intrati in Parlament. Singurul partid care mai incearca sa faca opozitie este USR. Hai pa !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact