X
Gift Art florarie aranjamente Craciun (6)

13 floriști din Sibiu se unesc pentru a-i ajuta pe copiii din centrele de plasament

13 floriști din Sibiu se vor reuni sâmbătă, 9 decembrie, într-un maraton de ateliere de creație, între orele 11:00 – 19:00, la Hotel ibis Sibiu. Banii astfel obţinuţi vor fi direcţionați către un proiect al Asociaţiei de Poveste care îşi propune să îndeplinească dorinţele de iarnă ale copiilor instituționalizați. Proiectul ales este acela de a oferi copiilor amintiri de poveste despre distracţia la patinoar.

„Știu că în fiecare an multe persoane îşi doresc să ajute aceşti copii însă puţini se gândesc la modalitatea cea mai eficientă de a face asta. În preajma Sărbătorilor sunt direcţionate către ei cantităţi imense de alimente şi îmbrăcăminte care nu mereu le sunt de un real folos. Astfel am venit cu propunerea unui proiect care să aibă ca şi finalitate… amintiri frumoase pentru copiii din centrele de plasament”, spune Oana Jurj, organizatorul evenimentului.

Eveniemntul se adresează atât copiilor cât şi adulţilor şi se va desfașura pe întreaga durată a zilei, astfel încât fiecare participant să aibă libertatea de a-și alege momentul în care să vină fără a fi condiţionat de un program strict. Se vor realiza cu ajutorul şi sub îndrumarea floriştilor, coroniţe de brad sau aranajemente de Crăciun. Toate materialele şi ustensilele sunt asigurate de către organizatori, preţul atelierului este de 50 de lei iar participanţii îşi vor lua acasă decoraţiunile create.

„Nu puteam face acest eveniment singură şi am decis să implic, în realizarea lui, cât mai mulți colegi de breaslă . Am fost plăcut impresionată să văd deschiderea lor către astfel de evenimente. Am depăşit bariera concurenţei şi am stabilit împreună pașii de urmat în organizarea evenimentului, necesarul,modul de promovare şi fiecare s-a oferit să aducă anumite materiale necesare. Suntem convinşi că va fi o reuşită”, adăugă, Oana Jurj, florist din Sibiu.

La eveniment, începând cu ora 16, vor veni şi membrii Orchestrei Centrului de Plasament Orlat care vor susţine pentru cei prezenți un spectacol de colinde în semn de mulţumire. Lor li se va alătura şi îndrăgitul interpret de muzică populară Aurelian Adam care va încânta spectatorii cu piese specifice Sărbătorilor de iarnă. Organizatorii promit și alte surprize şi plănuiesc să creeze amintiri frumoase atât pentru participanţi cât şi pentru copiii din centrele de plasament.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   biciclist

   dexonline.ro:

   FLORÍST, -Ă, floriști, -ste, s. m. și f. (Rar) Persoană care confecționează și vinde flori artificiale sau care vinde flori naturale. – Din fr. fleuriste (după floare).

   din franceza…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact