X
street food carousel @focus

Ce facem în weekend?

Deși Târgul de Crăciun din Piața Mare rămâne în centrul atenției și weekend-ul acesta, nu ar trebui să ratați  Christmas Food Carousel, care duminică se va încheia. Totodată, pe Nicolae Bălcescu vă veți putea bucura de un altfel de târg de Crăciun, în așa numitul „Orășel fermecat”. 

Vineri, 8 decembrie

Încă de la începutul săptămânii, Teatrul Gong s-a transformat într-un loc magic. Și asta datorită Sibiu Magic Show, care se desfășoară pe durata mai multor zile. Astăzi vor avea loc spectacole de magie de la ora 10:00, 11:00 și 18:00. Astfel, în sala de la parter, de la ora 10:00, magicianul Christianis va susține „Fantastic Magic Show”. O oră mai târziu, în sala de la etaj Ivan Ojeda va susține spectacolul „Magia unui vis”. Tot Christianis, de la ora 18:00 va susține „Misterele magiei”.

foto: Robert Barlea

foto: Robert Barlea

De la ora 18:00, la Librăria Humanitas, Radu Paraschivescu își va lansa cartea „Cartea râsului și a cercetării. Ce se întâmplă cu creierul dacă înveți cuvinte noi în timp ce faci sex”. O oră mai târziu, la Sala Thalia se va pune în scenă spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci”. Tot de la aceeași oră, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va prezenta spectacolul „Omul cel bun din Sîciuan”, după B. Brecht.

În Piața Mică, până duminică se va desfășura Street Food Carousel, așadar cei care nu au apucat încă să guste din preparatele de acolo, o mai pot face.

Sâmbătă, 9 decembrie

Pentru cei mici, la Teatrul Gong , atât de la ora 10:00, cât și de la 12:00 vor avea loc două ateliere de meștirilit. În aceeași locație, se desfășoară Sibiu Magic Show. Astăzi, puteți asista la următoarele spectacole:
ora 11:00- „Țara jucăriilor”
ora 12:00 Atelier magic
ora 18:0 „Comedie și magie”

Sarbatori-fericite1Maria-Stefanescu

La orele serii, respectiv 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va prezenta spectacolul „Sărbători fericite”. Tot de la aceeași oră, dar de data aceasta la Sala Thalia, va avea loc spectacolul de balet „Spargatorul de nuci”.

Duminică, 10 decembrie

Astăzi, la Sibiu Magic Show, mai puteți să vedeți următoarele spectacole:
ora 11:00 – „Dr. Bubble și Milkshake: o nouă aventură”
ora 12:00 – Atelier magic
ora 17:00 – „Regatul magic”

Spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci” se va prezenta publicului și astăzi, de la ora 19:00, la Sala Thalia. De la aceeași oră, la Teatrul Național „Radu Stancu”, se va prezenta spectacolul „Martiri”. Astăzi, este ultima zi zi în care mai puteți să gustați din preparatele de la Christmas Food Carousel, din Piața Mică.

paltinis schi partie

Pe lângă aceste evenimente, ați putea avea în vedere și patinoarul de la Cisnădie și pârtia de schi de la Arena Platoș Păltiniș.

Foto principală: Christmas Food Carousel 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  #Ajunge cu pesede

  Iesim la proteste pasnice!

  Visam un Centenar fara comunisti, fara Iliescu, Basescu, Dragnea, Tariceanu, Bombonel, Ghita, Ponta, Serban Nicolae, Iordache, Tudose, Grindeanu, Misa, Nicolicea, Firea, vOlguta, Udrea, Voiculescu, Vantu, Oprescu si multi, multi alti viermi comunisti pe care imi cer scuze daca nu ii mentionez dar carora le urez acelasi calduros si din inima “Odihna vesnica”.

  Nimicuri din astea de roman care se incapataneaza sa nu a emigreze…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact