Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Aria se extinde. În 16 decembrie inaugurează noua piscină

Aria se extinde. În 16 decembrie inaugurează noua piscină

Centrul Aria Sibiu se extinde săptămâna aceasta cu o nouă zonă Aqua, destinată în principal sibienilor care vor să meargă la piscină alături de familie și copii.

Amenajarea noii zone Aqua a început în urmă cu aproape un an de zile, timp în care la Sibiu au fost aduse echipamente speciale, identice cu ce există în spa-urile din Ungaria și Austria.

Reprezentanții Centrului Aria au declarat pentru Turnul Sfatului că au luat decizia de a continua investițiile și de a se extinde tocmai pentru că noul spațiu se adresează unui alt tip de public, respectiv copiilor și familiei. Noua ofertă vine să completeze pe cea existentă.

”Pentru zilele în care ne dorim să ne bucurăm copiii și pe noi înșine cu distracție și relaxare în apa, zile în care luăm drumul orașelor din jurul Sibiului, precum Deva, Orăștie sau Căciulata, vom avea în sfârșit posibilitatea să mergem în Sibiu la cea mai noua piscina de distracție și relaxare”, spun reprezentanții Aria.
Noua Aria Aqua va oferi 1200 metri pătrați de distracție și relaxare. Aceasta cuprinde: vârtejuri cu apă, vulcani subacvatici, jacuzzi, cascade, bazin pentru copii mici, spații de relaxare, masaj și aqua bar.

Cât privește prețurile, acestea vor fi diferențiate în funcție de zilele săptămânii și serviciile oferite, însă ele nu vor depăși nivelurile existente.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

vittu sinua

Acum 6 ani

Par sa se miste repede. in weekend se lucra, dar nu credeam ca va fi gata asa repede. Foarte tare.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Viorella

Acum 6 ani

Vrem sa faca primaria malluri adevarate si aqua fun!!! Pana si Valcea ne-a depasit! Nu ai nimic ce sa si faci in orasul asta.
Raspunde

idgaf

Acum 6 ani

Aria ce are? si mall-ul e destul pentru SB.
Raspunde

Brian Loman

Acum 6 ani

Primăria? De ce nu faci tu?
Raspunde

V

Acum 6 ani

baga mare d-na ciolan sa nu piarda ciolanu cu ambient
Raspunde

Klaus

Acum 6 ani

Cand furi din banii care trebuiau platiti furnizorilor si statului, poti sa te "dezvolti" asa repede...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus