Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Scutul pădurii. Doi tineri au tăiat 50 de kg de cetină de brad

Scutul pădurii. Doi tineri au tăiat 50 de kg de cetină de brad

În data de 9 decembrie, în jurul orei 15,00, polițiștii din Porumbacu de Jos au prins doi localnici, ambii în vârstă de 27 de ani, în timp ce recoltau cetină de brad din fondul forestier de pe raza localității Scoreiu fără acordul Ocolului Silvic Arpaș. Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, iar cantitatea de 50 kg de cetină de brad a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Arpaș, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

cetina brad padure copaci (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1522

Comentarii

2 comentarii

dancp2

Acum 6 ani

cetina ca cetina da brazii vinduti din porumbac de dinastia lazarici? fara acte normal
Raspunde

Dumitru

Acum 6 ani

Bravo scutul padurilor!!! In sfarsit se ia o masura de stopare a defrisarilor ilegale din padurile Romaniei!!! Mai trebuie prinsi si evazionistii aia mari (cei care vand oua si nuci fara acte)...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus