X
flasmob va vedem protest PSD (15)

VIDEO Flashmob în tăcere încheiat cu tropăieli în fața sediului PSD. Pensionar sas: „Fac și eu ce pot“

La 24 de ore de protest continuu în fața sediului PSD Sibiu, aproximativ 150 de oameni au revenit la prânzul zilei de marți, pentru a participa la un flashmob în cadrul căruia s-au aliniat în tăcere, pornind lanternele telefoanelor mobile.

Flashmobul a început la ora 12:00, asemenea celui din ziua de luni care a dat start unui protest-maraton, continuat și pe parcursul nopții. Protestatarii, majoritatea tineri, s-au aliniat în fața sediului PSD Sibiu în semn de protest față de modificările aduse legilor justiție. Printre cei veniți s-a aflat și Helmuth, un pensionar sas, care de două săptămâni și-a imprimat un tricou cu mai multe mesaje împotriva actualei puteri. Tricoul îl îmbracă în fiecare zi, când iese la plimbare pe centru. „Am aflat de pe internet de protest, așa că am venit. Fac și eu ce pot, pentru că nu mai vreau să trăiesc în comunism. Simt că ne pierdem libertatea zi de zi, pas cu pas. Cum pot reacționa altfel când un condamnat penal conduce Parlamentul, care modifică legile justiției despre care nu au suflat o vorbă în timpul campaniei electorale. Eu nu cred că aceste proteste sunt degeaba. Amintiți-vă cum au plecat unii precum Boc sau Ponta de la putere. Sunt convins și că zilele politicianului Dragnea sunt numărate“, spune Helmuth.

Printre cei tineri se numără și Adrian, cel care a participat și la primul flashmob, de luni, mergând înspre serviciu. Acum continuă să protesteze și pentru că, spune el, nu se simte reprezentat de partidele care fac ”așa-zisa opoziție”. ”Particip mai ales pentru a transmite un mesaj oamenilor din țară, nu neapărat politicienilor, că rezistența noastră nu a luat sfârșit și vom continua această luptă indiferent de cât timp va dura“, adaugă Adrian.

După aproximativ 20 de minute în care protestatarii au menținut lanternele telefoanelor aprinse înspre sediul PSD, aceștia au început să tropăie, marcând finalul flashmob-ului. În tot acest timp, reprezentanții PSD Sibiu au emis un comunicat de presă referitor la organizarea unui concurs de pictură pentru copii.

FOTO Silvana Armat

flasmob va vedem protest PSD (2) flasmob va vedem protest PSD (1) flasmob va vedem protest PSD (18) flasmob va vedem protest PSD (17) flasmob va vedem protest PSD (16) flasmob va vedem protest PSD (14) flasmob va vedem protest PSD (13) flasmob va vedem protest PSD (12) flasmob va vedem protest PSD (11) flasmob va vedem protest PSD (10) flasmob va vedem protest PSD (9) flasmob va vedem protest PSD (8) flasmob va vedem protest PSD (7) flasmob va vedem protest PSD (6) flasmob va vedem protest PSD (5) flasmob va vedem protest PSD (4) flasmob va vedem protest PSD (3)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

29 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Simion

  Eu zic sa le aduca soros niste acumulatori portabili, ca poate li se termina bateria la telefon, si din franzela lumina pentru fitele astea hipsteresti!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ceata lui pitigoi

   Eu zic sa iei tu niste carti de istorie sau sa discuti cu cineva trait in comunism ca sa aflii cum e sa nu ai deloc lumina, surse de informare cenzurate, mancare cu portia si sa te gandesti bine ca nu suntem departe de acele vremuri triste. Comunistii sunt specializati in crize politice iar de cele economice in doare in kot. Criza care e clocita de ei acum o sa ne loveasca pe toti, nu o sa aleaga….asta doar ptr ca maritul conducator sa scape de puscarie….iti suna cunoscut cumva?

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Jean Limbasan

    Poate tu nu esti departe, ca va taie soros fondurile si trebuie sa cititi dupa aceea si legi sa va informati, nu doar Game of Thrones si malin bot, hipstere!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  #AJUNGE

  PSD HAI CU LEGILE JUSTITIEI !!!!! INSTITUTIILE STATULUI SA-SI FACA TREABA LA SIBIU. CU APA PE EI !!!!! SOROSISTI TRĂDĂTORI DE NEAM , MERGETI LA MUNCA !

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zoldi Tibor

  Intrebatii ce nu le convine din legile justitiei?Habar nu au.Dar acum este la moda sa fii TFL-ist .Dar asa ne dam toti deontologi.si vorbim de parca am avea un ou in gura!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Vlad

   Se pare ca nu sunteti prieten cu limba romana, domnule Zoldi Tibor. Corect este “intrebati-i”. Daca tot ne dam cu parerea, sa o facem corect, zic.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zumz

  Slugi ale PSD-ului, multi varati la stat, aveti ca misiune doar sa comentati pe aceste site-uri. Asa va scoateti voi paine, sta-v-ar in gat si voua si mai ales copiilor vostri.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vecina

  Tot degeaba protestați doar poporul roman iau ales iar pe PSD-isti acum puteți sa tot tropăiți degeaba pina la celelalte alegeri poate atunci va vine mintea la cap si învățați odată din Greșelile pe care tot le repetati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact