X
proteste sit in

A doua noapte de veghe în fața sediului PSD Sibiu. ”De fapt, noi asta facem: construim speranțe. Din orice”

Ridicați de pe scaune de jandarmi, deoarece manifestarea era autorizată să continue doar până la ora 23:00, câteva zeci de tineri din Sibiu au petrecut, în schimburi, a doua noapte de protest de tip ”sit-in” în fața sediului de partid al social-democraților.

Încadrat de bandă de demarcație alb-roșie și botezat ”Zonă liberă de corupție”, locul ales de protestatarii sibieni era, miercuri dimineața, mai populat decât în dimineața anterioară. 44 de ore de protest continuu, contabilizau cei aproximativ 20 de tineri care, între timp, dezbăteau legi și propuneri de modificare legislativă. La fel au făcut și cei care au stat, în ture, peste noapte. Au stat în picioare, deoarece jandarmii i-au atenționat că după ora 23:00 autorizarea protestului lor se suspendă cât timp în oraș e institut program de liniște. N-au mai folosit în această perioadă nici proiectoare puse pe sediul de partid cu mesajul ”Vă vedem”, mai ales după disputele legate de alimentarea cu curent electric.
„Noi suntem de trei zile aici, iar cei de la PSD, în loc să vină să ne întrebe de unde avem curentul mai bine au transmis o minciună că noi ne tragem curent din rețeaua comună în mod ilegal“, remarcă ironic Andrei Șoroagă, președintele asociației sibiene Cu Verdele-n Sus. „Prietene, scuză-mă, dar ei așa ar face”, îi răspunde râzând un alt protestatar.

”Ar trebui să fim furioși”

Deocamdată, protestul de tip ”sit-in” se va încheia în seara zilei de miercuri. Cu un nou flash-mob programat pentru ora 12:00, după modelul celor din ultimele două zile.
Deși cu o participare mai degrabă restrânsă – față de zecile de mii de protestatari de la începutul anului – tinerii care încă mai stau de veghe la sediul PSD consideră că acțiunile lor nu au fost în van.
”Principalul câștig a ceea ce s-a întâmplat aici cred că este efectul de contaminare din țară și nu numai. Am fost și 150 aici, în anumite momente. Dar, cu un număr mult mai mic am reușit să facem ceva foarte vizibil. De fapt, noi asta facem: construim speranțe. Construim speranțe din orice“, spune poetul Radu Vancu, una dintre cele mai vizibile voci ale protestelor de la Sibiu.

foto Ovidiu Matiu

foto Ovidiu Matiu

„Oamenii cred că sunt puțini deznădăjduiți și – după cum a spus și Radu în articolul lui – ar trebui să fim acum furioși. E ceva ce ne deranjează și vrem să transmitem lumii, printre altele, că există și alte metode decât doar să mergem și să ne consumăm energiile în marșuri. Putem să facem lucruri cu oameni puțini. Aici, de obicei, sunt 20 – 30 de oameni și am reușit, fără cuvinte să le transmitem că sunt cu ochii pe ei”, completează Andrei.

Sursa foto: Facebook / Vă vedem din Sibiu, Radu Tompa

Sursa foto: Facebook / Vă vedem din Sibiu, Radu Tompa

Teama

Alex Bebeșelea a plecat după ora 01:30 și s-a întors pe la cinci. „Din cauza fricii de faptul că o să fie mai rău și că ne vom întoarce cu corupția în anii ’90. Și cu influențele din acea vreme. Toată povestea aceasta cu legile justiției ne poate întoarce la politizarea a tot ceea ce există“, arată tânărul care a creat unul din cele mai surprinzătoare restaurante ale Sibiului. Râde de comunicatul emis cu o zi înainte de PSD Sibiu, în care erau acuzați de deranjarea ordinii publice, de consum ilegal de energie electrică și de supunerea unor copii la rele tratamente prin faptul că au fost ținuți la protestul prin tăcere. „E tonul lor, nu e nimic surprinzător. Era surprinzător dacă nu foloseau acel limbaj de lemn și toate acuzațiile aduse parcă din anii 1990, de la fasciștii plătiți de agenturile străine“, crede Bebeșelea.

Cea mai mare problemă nu e cea fizică, cea a testului de anduranță de peste noapte. ”Eu aș spune că cea mai mare problemă este aceea că nu știm dacă reprezentanții noștri, de fapt, ne ascultă cu adevărat. Că ne ascultă pe noi, nu o știre. Noi vrem să fim ascultați de reprezentanții noștri legali și de fapt nu știm dacă se întâmplă acest lucru, nu iese nimeni să discute cu noi”, spune unul dintre protestatari.
Andrei îl completează. „E o chestiune frustrantă și faptul că oamenii aceștia sunt reprezentanții noștri locali, sunt parte din urbea noastră. Sunt oamenii pe care îi întâlnim pe stradă, pe unii îi și cunoaștem. Au ajuns să fie, cumva, portavocea corupților de la București. Asta mi se pare deranjant într-un oraș mic precum Sibiul”.

Protestul prin tăcere ”Vă vedem din Sibiu”, generat de adoptarea, în Parlament, a modificărilor legilor justiției se va încheia miercuri seara. Protestatarii sunt siguri, însă, că îl vor relua. Săptămâna viitoare sau, cel mai târziu, la anul.

Chestiunea curentului

În comunicatul emis marți de PSD Sibiu se făcea referire la faptul că cei care au protestat în fața sediului de partid foloseau energie electrică furată. În realitate, energia electrică folosită pentru proiectarea mesajului ”Vă vedem” pe sediul PSD Sibiu a fost livrată printr-un cablu tras dintr-un spațiu aflat chiar deasupra camerelor în care sunt organizate ședințele de partid. Silviu Scrob, cel care a facilitat accesul protestatarilor la prize, a detaliat pe Facebook ”chestiunea curentului”.

”Astă seară Rezistența Sibiană – Vă Vedem au primit din nou curent, episodul 2.

Din nou au venit agenți de la Jandarmerie împreună cu doi reprezentanți ai SC Electrica SA să investigheze de unde avem noi curent.
Au constatat că avem curent, din nou, dintr-o sursă contorizată și plătită. Au raportat constatările.
Reprezentanții Jandarmeriei, vizibil deranjați de faptul că avem curent au zis că e ilegal, că nu e normal… au încercat câteva explicații oprindu-se într-un final la faptul că nu am protejat cablurile. Că e pericol pentru populație, pentru trecători. Le-am dat dreptate și am protejat cablurile.
Reprezentanții SC Electrica SA, după ce au raportat ca branșarea este dintr-o incintă contorizată, au fost resunați și li s-a cerut să facă cumva să întrerupă furnizarea. Nu au avut cum.

Pe domnul Dogaru, șeful Jandarmeriei Sibiu îl cunosc personal. Îl cunosc ca om care apără drepturile cetățenilor și îmi imaginez cât de greu trebuie să-i fie să-și indemne instituția și subalternii împotriva drepturilor constituționale ale cetățenilor.

Pe noul director al SC Electrica SA nu-l cunosc, dar prin cele două acțiuni întreprinse astăzi (de investigare și încercare a întreruperii alimentării electrice a Rezistenței Sibiene – Vă Vedem) trag concluzia că o instituție privată (SC Electrica Sibiu) este transformată în “organ de opresiune” împotriva manifestărilor democratice ale cetățenilor cu care locuiește în orașul Sibiu.
Menționez că azi am citit contractul cu Electrica și nu am întâlnit restricție în a trage un cablu afară din locuință să consum curent contorizat și plătit.

Daca știe cineva vreo lege care interzice consumul de curent în afara locuinței să ne spună și nouă să ne oprim luminițele de Crăciun instalate pe geam, priza montată exterior ca să ne încărcăm mașina electrică, să știm că nu mai putem ieși cu curent să suflăm zăpada sau frunzele de pe trotuar ș.a.m.d.
Că poate vine Jandarmeria li SC Electrica SA în control”, a scris Silviu Scrob.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

79 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ioan

  Probabil , curajul jandarmilor este limitat la oamenii pasnici . Trebuie sa sustinem aceasta miscare inteligenta cum putem ! Azi o sa merg si eu cu familia .

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   fost revolutionar

   Totusi nu inteleg care e chichirezul pt. care v-ati instalat in fata sediului PSD? Ce vedeti acolo? Sunteti aberanti si mai aberanti sunt cei care va manipuleaza si v-au spalat pe creier!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   politrucul

   Vajnicilor nostri protestatari le recomand si romanul Veghea lui Finnegan de JJAMES Joyce. Este un roman mai dificil , dar ii poate ajuta dl. Vancu care e specialist in domeniu.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cititor 13

  Am spus si repet. Luati act de solicitarile manifestantilor si sa le raspundeti punctual cum si cand se vor rezolva. Ca doar nu au iesit de nebuni ci din nevoia stringenta de a rezolva o problema f spinoasa. TARA NOASTRA ! Daca intr-adevar va interseaza tara noastra, in special reprezentantii alesi de noi poporul, atunci iesiti si discutati civilizat rezolvarea problemelor. PUNCT

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   alt cititor

   Mai bine ati citi romanul “De veghe in lanul cu secara” . Ati fi mult mai castigati si v-ati largi orizonturile, Nu v-ati mai lasa pacaliti de orice gugustiuc cu penajul mai colorat! sa auzim de bine!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  5

  PSD ARE DREPTATE . NOI, LOCUITORII DIN ACEA ZONA, NU NE SIMTIM IN SIGURANTA . NU NE MAI LASAM AFARA COPIII NESUPRAVEGHEATI. AUTORITATILE LOCALE NU-SI FAC DATORIA.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Gigi Pro

     Ai învățat arta provocării de la securiștii din PSD …
     Eu zic ca ar trebui sa mergi acolo și sa discuți cu ei, nu sa te ascunzi după tastatura, știm toți ca tu ești Limbasan, Bungarzan și alte nickuri clonate pe aici.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Sarmaluta

     vad deja ca numai dormi bine cu mitraliera in pat, securist jegos, totusi somn usor
     sa te trezest la fiecare besina a vecinului.
     Poti fi foarte sigur, daca mai as fi in Sibiu, mai am niste socoteli foarte mari cu comunisti din romanistan.
     Oltean de trei Bani

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     un sibian

     pentru ca au fost condamnati penal!! aaaa, stai, am uitat, nu va place expresia “penal”!! nu-i nimic, intr-o tara in care legea dispare, dreptul penal o sa dispara!! sa te vedem atunci, cand iei si tu un pumn in bot de la un protestatar rezistent mai inflacarat!!

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  #marsh-la-munca

  Jandarmi s-au purtat exemplar pana acum, chiar au avut grija sa nu se intample nimic prin urmare imi imaginez ca ordinele primite au fost sa protejeze, sa vegheze sa nu se intample nimic. Nu ca pe vremea chiorului chel cand se intra in forta la cel mai mic protest ( asa erau ordinele probabil).
  In concluzie, voi astia rezistentii, nu mai acuzati jandarmeria de actiuni ilegale. Daca voi a-ti fi facut asa ceva in Germania, Franta, Italia sau oriunde in Europa pe care ne-o dati exemplu, in 10 minute erati luati pe sus cu fulgi cu tot si daca va impotriveati va bateau de va capiau. V-o spune unul care sta mult pe afara si a vazut asa ceva.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Sarmaluta

   lasa tromboanele !

   “Libertatea de întrunire numit un drept fundamental. Este, printre altele, în funcție de tipul. 8 din Constituția germană (GG), Art. 12 al Cartei Europene (GRC), Art. Asigurarea 11 al Convenției Europene (CEDO) și art. 22 din Constituția federală elvețiană (BV).

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   un sibian

   probabil stai prin Rusia, de unde se inspira pesedeul. pe acolo se ridica oamenii de pe strada daca injuri conducatorul suprem. In Germania a existat un protest la Frankfurt organizat de extrema stanga (comunistii tai iubiti) prin care au ocupat timp de cateva luni strazi si spatii verzi din districtul financiar.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ...

   tu ai fost vreodata intr-una din tarile alea: germania, franta, italia? de ce vb doar prostii? acolo, daca vrei sa protestezi, protestezi. nu-ti trebuie autorizatie. acolo nu e comunism ca in capul tau de moscovit. cred ca atunci cand spui ca stai mult pe afara, te referi la faptul ca dormi pe strada….prin moscova

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  zzz

  partea buna e ca toti oamenii normali la cap de pe forumul asta sunt acolo nici nu au timp sa raspunda la aberatii.
  aici au ramas doar postacii de serviciu, manati maaai…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Jean Limbasan

   pai parca stau si o freaca pasnic, de ce sa n-aiba timp? curent se fura, net slava domnului, poate doar nu sunt atat de multi pe cat se cred…

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    CHE GUEVARA

    CE LEGATURA ARE PSEUDONIMUL MEU CU CONVINGERILE MELE FATA DE PSD SI PSD-ISTI?
    PSD = GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT !
    IN ALTA ORDINE DE IDEI TE INFORMEZ CA STIU CINE A FOST CHE GUEVARA SI CARE AU FOST IDEILE SALE REVOLUTIONARE !
    VIVA LA REVOLUCION , VIVA IL COMANDANTE CHE GUEVARA!

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     PaceFacatorul de la Varsovia

     Spre exemplu: ”Ura este o parte componentă a luptei, ura nemiloasă contra duşmanului, o ură care-l înalţă pe revoluţionar deasupra limitelor omeneşti, făcând din el o maşină eficace care distruge şi ucide cu sânge rece”.

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      ///...

      Da. Si la baza tuturor revolutiilor sta invidia… Cred ca protestatarii invidiaza domeniul lui Dragnea si pe blonda pe care o iubeste marele latifundiar din Teleorman…

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     un sibian

     si in Coreea de Nord exista un regim “revolutionar”, che jegara ar fi mandru de kim. du-te acolo, daca iti plac ideile jigodiei comuniste che.

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      #Ajunge cu pesede

      De ce sa se duca acolo, revolutii fac si comunisti locali, revolutioneaza:
      – fiscalitatea
      – justitia
      – codul penal
      – si multe altele urmeaza
      si tot cu acelasi scop: propasirea materiala si “spirituala” a protipendadei de partid, ca amarastenii si postaci de pe aici o fac pentru salariu minim, ajutoare sociale si alte pomeni electorale.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vividragan pentru director electrica

  Stim ca sunteti o nulitate numita politic in conducerea societatii dar decat sa trimiteti oameni sa verifice de unde au protestatarii curent mai bine puneti mana pe carte si invatati sa cititi un contract de furnizare de energie electrica. Si daca nu pricepeti nimic din acest contract vedeti ca in institutia pe care o conduceti ( ha,ha,ha) mai sunt oameni care pricep cate ceva din contracte – e drept ca putini deoarece toate guvernarile au plasat nulitati acolo – si va pot explica ce drepturi aveti dvs. si ce drepturi are un client.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ha cu protestul, neamule...

   Si voi ce sunteti daca v-ati plantat in fata uneo cladiri care intamplator adaposteste un partid? Sunteti mai putin nulitati? sunteti mai buni, mai destepti, mai omenosi? Nu… Aruncati cu invective si jigniri … Nu sunteti cu nimic mai buni decat ceilalti… Rusine pt. cei care au invrajbit acest popor… in loc sa ne comemoram mortii revolutiei facem de planton in fata unei cladiri…

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   dancp2

   nu in spatele primariei
   PE SPATELE PRIMARIEI
   da otorizatie au
   sau bunica fodor si junele rezvan nui stie ce e linga ei
   decit ca sint platiti …………………………

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rezist pic cu pic catre nimic

  Radu Vancu nu e acela care intreba de ce trebuie sa semneze condica la servici? Cred ca am inteles: sunteti asistati sociali dar de dreapta deci e ok.

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  #Ajunge cu pesede

  Văd că pe zi ce trece frustrarea postacilor pesede crește, din ce in ce mai mult tim0 se investește în mesajecu nume multiplu sau votare.
  E foarte bine înseamnă că actiunea are efect și VĂ VEDEM!

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sandu Bellu

  Vreau sa intreb la sursa: cu cat suplimenteaza pesedeii ajutorul social la postaci? Imi poate zice vreun postac fara sa minta ca psdu’?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    #Ajunge cu pesede

    Pe bune, sunteti continuatorii traditiei comuniste si oameni va asociaza cu ocupantul rus de la est care incearca sa ocupe militar o tara vecina si voi il reciclati pe basecu & company.
    Atat?
    Reciclati un avorton securist, o guvernare necajita si in fragmente (similara cu cea PSD din ultimul an). Dar care a fost suficient de bun sa “coabitati” … cand a fost vorba de ciolan…

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ion Ionescu

  Saracul Vancu, el si cu Cărtărescu simt nevoia sa lupte pentru ceva ce nu exista. Ei se cred asa un fel de combinatie intre pasoptisti si Marquez sau Llosa. Bai băieți, oricât v-ar chinui,voi nu existat i. Vreti sa faceti ceva util pentru societate, faceti educatie. Ca 150 de insi promovați de hotnews si digi24 ca protestatari în fața sediului Psd Sibiu, organizația cea mai slaba din tara, nu schimba nimic.

 21. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 22. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ovidiu

  Soros in sus, soros in jos? Mai imbecililor, mai prostilor, mai idiotilor, nici nu stiu cum sa va mai numesc. Cine o guvernat tara din 1990 pana azi mai ignorantilor? Soros sau fostul PCR denumit FSN si apoi spart in PSD, PD si cu unii rataciti si prin PNL?
  Ne-or furat pe toti ca pe niste idioti iar voi va comportati ca niste idioti utili coruptilor care acum vor sa-si legalizeze hotia.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Oli

   Dobitoc agresiv, ai dreptate cu Soros: el platea, totusi, niste oameni cu ceva minte, nu tinerei lipsiti de circumvolutiuni precum #rezist-entii de azi.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    ovidiu

    Fundatiile lui Soros respectiv Fundatia Soros Romania nu finanteaza proteste si oameni prietene.
    Finanteaza proiecte iar daca esti fan Antena3 te informez ca emisiunea In Premiera cu Carmen Avram este unul din proiectele finantate de Fundatia Soros Romania.
    Pentru ca este un proiect media de investigatii care scoate la lumina coruptia. din sistemele din Romania.
    Exista informatii pe internet nu numai manipulare dar trebuie sa ai creier ca sa cerni ce citesti.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Oli

     Am scris ca finantau oameni cu minte (prin ONG-uri, evident), nu amibe precum unii rezistenti…ti s-a infundat sita de la creier (ca vad ca stii sa scrii).
     In fine…traim in epoca dezinformarii si a urii (imi cer scuze pt jignirea anterioara, dar agresivitatea e molipsitoare). Dezbinarea actuala nu o sa ne aduca nimic bun.

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact