Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Mihai Șora: "Mulțumesc, Sibiu! La București suntem mai singuratici…"

Mihai Șora:

Filosoful și eseistul Mihai Șora, în vârstă de 101 ani,  a publicat pe pagina sa de facebook o postare în care mulțumește sibienilor pentru protestul "Vă vedem din Sibiu". Acesta a postat și un video, în ajunul votului asupra ultimelor două legi din pachetul legilor Justiției.

Ieri o ordonanță, azi un amendament, mâine o lege în toată regula.

Dragi prieteni, dacă-i lăsați să fure, vor fura: TOT, bucată cu bucată, până la ultima fărâmă de libertate și democrație. Iar, atunci când copiii și nepoții vă vor întreba „Unde erai în zilele acelea?“, să le răspundeți cinstit: „Eram acasă, la căldură!“

PS: Mulțumesc, Sibiu! La București suntem mai singuratici…

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Zero

Acum 6 ani

Nu erau acasa la caldura, ci la votat PSD :)) Ca psd a promis cresteri salariale, pensii, bunastare & alte cele. Lumea inca nu a invatat ce inseamna psd din pacate ! Si nici de data asta nu se vor convinge. Poate mai au unii nevoie de inca 4 ani ca sa se convinga :)
Raspunde

Zero

Acum 6 ani

49 ani ca sa se convinga :) *
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus