Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Apel către firmele care doresc să investească în sănătate

Apel către firmele care doresc să investească în sănătate

Companiile se pot implica în dezvoltarea Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului, către Asociația Pneumologia.

Potrivit Codului Fiscal, art.25, alin.(4), lit.i), firmele pot dona până la 20% din impozitul pe profit pe care au obligația să îl achite statului către orice organizaţie neguvernamentală (asociație, fundație etc.). În urma sponsorizării, firma va putea să scadă din impozitul pe profit suma integral acordată, cu condiția ca sponsorizarea să fie mai mică decât 0,5% din cifra de a afaceri a companiei şi să nu depăşească 20% din impozitul pe profit datorat. Practic, administratorii firmelor au posibilitatea să transmită statului modul in care doresc să fie investită o parte din impozitul pe profit.

Asociația Pneumologia Sibiu

Înființată în anul 2011, Asociația Pneumologia își propune ca prin sumele colectate să doteze Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu cu aparatură medicală de înaltă performanță, necesară asigurării unor servicii medicale de calitate. De asemenea, dorim să îmbunătățim condițiile oferite pacienților Spitalului de Pneumoftiziologie și Dispensarului TBC, în vederea oferirii unui spațiu plăcut, confortabil și cu o dotare modernă.

Toți banii colectați vor fi investiți în spital, pentru sănătatea dumneavoastră!

Daca doriți ca prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit să sprijiniți spitalul nostru, vă rugăm să completați formularul disponibil pe portalul instituției noastre, www.spital-tbc.ro, secțiunea Reușim împreună!

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus