X
protest sediu PSD flashmob (3)

„Dialogul” PSD Sibiu – #vavedemdinSibiu continuă: ”«vă vedem» – a fost motto-ul vechii securități”

Social-democrații sibieni consideră că modul în care protestatarii din Sibiu manifestă în tăcere, câteva minute pe zi, în fața sediului lor duce protestele acestora ”în derizoriu”. După ce acuză protestatarii de metode specifice Securității, PSD Sibiu invocă și un discurs al președintelui american, Donald Trump.

Ca reacție la cel de-al cincilea flash-mob din fața sediului PSD Sibiu, la care au participat aproape 200 de protestatari, social-democrații sibieni au emis un al treilea comunicat de presă în care susțin că sunt sibieni și turiști care se plâng de aceste mișcări. În plus, PSD Sibiu invocă lipsa de autorizație și faptul că protestul a avut loc în zi de doliu național. ”Începe să fie tot mai evident că mișcarea «rezist» este coordonată de oameni ascunși, care își gândesc strategic acțiunile. Metodele lor seamănă izbitor de mult cu vechile tertipuri securiste din vremea comunistă, când fiecare cetățean era urmărit («vă vedem») de vechea securitate. Ceea ce încearcă această grupare să facă prin manifestațiile sale cu mesajul «vă vedem» readuce în prim plan imaginea vechii securități care acționa abuziv și fără argumente. Astăzi, același grup de protestatari a ales să-și evidențieze mesajul total neinspirat cu ajutorul unor oglinzi pe care le-au ținut în brațe și cu ajutorul cărora au încercat să reflecte imaginea sediului nostru. Ținem să le transmitem că protestul tinde să meargă într-un derizoriu alarmant”, se arată în comunicatul PSD Sibiu, remis redacției Turnul Sfatului.

”Registru mai relaxat”

Social-democrații sibieni consideră ridicole metodele de manifest din fața sediului lor, invocând și diferite superstiții. „Trecând într-un registru mai relaxat, îndrăznim să le dăm un sfat oamenilor ascunși în spatele protestatarilor, oameni a căror imaginație devine din ce în ce mai dusă în ridicol: atenție cu oglinzile, căci o veche superstiție a românilor spune că, dacă spargi o oglindă urmează 7 ani de GHINION pentru cel care a spart-o“, se mai arată în comunicatul PSD.

În fine, social-democrații sibieni preiau din discursul liderilor de la nivel național și referirile la un discurs al președintelui SUA, Donald Trump. Discurs în care președintele american ironiza protestele din Statele Unite, unde o parte din cei ieșiți în stradă folosesc motto-ul ”Resist”. Social-democrații sibieni încearcă să spună că, de fapt, Donald Trump ironiza și protestatarii din România, reuniți sub motto-ul #rezist. „Donald Trump este liderul celui mai puternic stat de pe planetă, iar Statele Unite sunt un reper al democrației mondiale. Declarația președintelui american a ironizat în același timp manifestațiile penibile ale acestor indivizi care se ambiționează să reînvie un mesaj demult apus”, mai susțin democrații sibieni, care fac trimitere la o înregistrare a postului România TV cu discursul lui Trump. În care nu se fac referiri la protestele din România.

Redăm mai jos, integral, comunicatul PSD Sibiu

,,Vă vedem” – a fost motto-ul vechii securităţi comuniste. Președintele SUA, acuzații grave la adresa mișcării ,,rezist,,

Cu îngrijorare am constat că și astăzi, în zi de doliu pentru țara noastră, încăpâțânarea grupului de manifestanți care ocupă abuziv zona pietonală (nu deţin autorizație) din fața sediului PSD Sibiu, nu ține cont de evenimentele istorice și nu respectă pierderea dureroasă a Casei Regale și a românilor.

Lipsa de empatie și de solidaritate în astfel de momente, sunt periculoase pentru o societate modernă.
Începe să fie tot mai evident că mişcarea ,,rezist,, este coordonată de oameni ascunși, care își gândesc strategic acțiunile. Metodele lor seamănă izbitor de mult cu vechile tertipuri securiste din vremea comunistă, când fiecare cetățean era urmărit („vă vedem”) de vechea securitate. Ceea ce încearcă această grupare să facă prin manifestațiile sale cu mesajul ,,vă vedem,, readuce în prim plan imaginea vechii securități care acționa abuziv și fără argumente.

Astăzi, același grup de protestatari a ales să-și evidențieze mesajul total neinspirat cu ajutorul unor oglizi pe care le-au ținut în brațe și cu ajutorul cărora au încercat să reflecte imaginea sediului nostru.
Ținem să le transmitem că protestul tinde să meargă într-un derizoriu alarmant.

Primim tot mai multe mesaje de la sibienii şi turiştii care vor să participe la Târgul de Crăciun din zonă şi care sunt deranjaţi de aceste mişcări.

Trecând într-un registru mai relaxat, îndrăznim să le dăm un sfat oamenilor ascunşi în spatele protestatarilor, oameni a căror imaginație devine din ce în ce mai dusă în ridicol: atenție cu oglinzile, căci o veche superstiție a românilor spune că, dacă spargi o oglindă urmează 7 ani de GHINION pentru cel care a spart-o.

Recent, chiar președintele SUA, în cadrul unui discurs oficial, a făcut referire la mișcarea ,,rezist,, despre care a spus că ,,manifestă împotriva poporului și apare atunci când oameni cu interese oculte încearcă împiedicarea progresului economic al unei ţării”. Donald Trump este liderul celui mai puternic stat de pe planetă, iar Statele Unite sunt un reper al democrației mondiale. Declarația președintelui american a ironizat în același timp manifestațiile penibile ale acestor indivizi care se ambiționează să reînvie un mesaj demult apus.

DISCURSUL VIDEO Al PREȘEDINTELUI AMERICAN ÎL PUTEŢI VIZUALIZA PE PAGINA DE FACEBOOK A PSD SIBIU.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

30 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  PaceFacatorul de la Varsovia

  Social-democratii,ca si liberalii se dedulcesc,dupa cum bate vintul aliantelor, la specialitati otomane.Nimic nou pe frontul de est!Pe vremea USL cum era?Acelasi meniu da’ mincat dintr-o troaca mai mare.Acum au iesit doar din indiviziune;unii si-au alipit troaca la una mica a unora de care n-a auzit nimeni,dupa alegeri,ceilalti si-au alipit-o celei a vechilor dusmani inainte.Diferenta e ca la primii a functionat aritmetica dar la ceilalti nu,c-asa-i in tenis.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Yoy

  Dragi pesedei mincinosi, ceea ce ati descris voi a fost practic propria voastra imagine. Oglinzile au avut efectul dorit, v-ati descris perfect si ati incercat ( si ati esuat lamentabil) sa transferati imaginea voastra asupra “dusmanului” vostru. In toate comunicatele voastre penibile ati demonizat niste oameni simpli ingrijorati de viitorul tarii pe care voi il pregatiti doar ca sa va scapati alesii penali si corupti. Il citati pe Trump, cel mai puternic presedinte care e pe cale sa puna la pamant cel mai puternic stat doar pentru orgoliul sau. Ati ales cel mai prost model, e practic imaginea voastra. Puteti incerca sa ne puneti pumnul in gura, dar libertatea ne-o vom apara.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    yoy

    e doar impresia ta. stii cum e atunci cand incerci sa fi deasupra tuturor? le pui pumnul in gura cand n-ai argumente, ii demonizezi, dezvoltii teorii conspirationale… tu ai analizat consecintele legilor ce si le-au facut? practic, n-o sa mai fie in parlament infractiuni, lor le convine dar cu ocazia asta scapa nepedepsiti criminali, pedofili, hoti. sa le pupi picioarele cand un pedofil se masturbeaza in fata copilei tale si politia nu are ce sa-i faca doar inca nu a violat-o inca…

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      yoy

      nu stiu de disciplina e aia “framatica” :)). bolnav, nu-s doctorii imi spun ca-s prea sanatos intr-o lume asa nebuna.

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      yoy

      ma scuzi, m-am grabit si am dat enter prea repede. asa ca ma corectez. am vrut sa spun ca nu stiu de disciplina aceea numita “framatica”

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andrei

  Penibil! Partidul care s-a nascut din fostul PCR acuza societatea civila ca foloseste simboluri securiste. Securitate care avea ca scop exact sa se asigure ca nu exista societate civila puternica sub comunism.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    yoy

    sigur, oamenii care merg la munca, au studiat pentru slujbele lor, care au cultura civica si nu numai, isi platesc darile la stat. daca au initiativa gata astea sunt scursurile societatii :)) doveseste tu ca nu-s oameni de calitate? eu pe cativa ii cunosc, sunt unii din cei mai corecti oameni, cu coloana vertebrala. nu ca tine un postac de 2 bani

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ina

    Da, exact asta e SOCIETATEA CIVILA, asa trebuie sa fie si e la fel ca in orice alt stat democratic! Si stii din ce motiv reactioneaza asa vehement? Pentru ca va (re)cunosc si nu mai vor sa se intoarca in acele vremuri pe care cei mai multi si le aduc aminte foarte bine. Ati reusit sa va dati arama pe fata si din ce in ce mai multi oameni incep sa vada adevarul!

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian

  pai normal ca asociaza “va vedem” cu securitatea, le aduce aminte de vremurile “bune” cand puteau sa iasa cu mitraliera la oricine care cracnea ceva despre partid si conducator!!! SECURITATEA SUNTETI VOI!!!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ina

   Intrebarea e: ea ne respecta pe noi?
   Pe tine te respecta?
   Face tot ce a promis in campanie ca va face?
   Ce au facut bine, inafara de a incerca sa-si scape ei pielea, indiferent de costuri?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   kokos

   Cand o o sa respecte ei legile din tara asta , si n-o sa le mai schimbe dupa bunul lor plac ca sa fure in liniste si sa scape de puscarie , poate ca o sa ne mai gandim daca o vom respecta. Pana atunci , JOS PSD+ALDE+UDMR!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   MARA – R este o planta aromatica .

   C e pretentii sa ai de la plante in afara de a te hrani!
   Minte nu au ca si tine !
   Poate Vrei sa imi zdrobesti si usturoiul pentru o portie de mujdei >>>

   La cratitita cu tineee!!!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  biciclist

  Citind aceasta noua opera marca PSD Sibiu concluzionez ca si-au angajat postacii sa le scrie si comunicatele. E evident… Doar daca nu sunt cumva aceleasi persoane. Stilul e prea asemanator… Sa merg pana acolo si sa cred ca avem de-a face doar cu niste baietasi tembeli? Asta e nivelul lor se pare… Sincer, nu ma asteptam sa fie asa jos, si din pacate, e clar ca astfel de proteste elegante sunt peste puterea lor de intelegere. Mi-e mila de ei.

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact