Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

FOTO-Aria Aqua deschide noua zonă de piscine

FOTO-Aria Aqua deschide noua zonă de piscine

Din 16 decembrie, Aria oferă sibienilor o nouă zonă Aqua cu o suprafață de 1.200 mp care include  cea mai mare piscină de distracție și relaxare din Sibiu. Aici vă așteaptă vârtejuri de apă, vulcani subacvatici, jacuzzi, cascade, hidromasaj, aqua bar, bazin pentru copii mici, loc de joacă și zone de relaxare.

Noua piscina folosește o tehnologie de ultimă generație pentru dezinfectarea apei, pe bază de sare, lucru care aduce beneficii majore în ceea ce privește copiii (inclusiv nou născuți) dar și pentru adulții cu sensibilitate la clor din sinteza chimică.

Detalii tehnice:

Bazin copii (noua zonă Aqua) - adâncime 40 cm, dotat cu tobogan.

Piscină relaxare și distracție - (noua zonă Aqua): adâncime între 1m și 1,3 m. Temperatura apei este de 31 grade Celsius în zona de piscine și 33 grade Celsius în zona Jacuzzi.

POZA 3 JOI

Dotări: Jacuzzi-25 locuri; scaune hidromasaj-50 locuri, vârtej, contracurent, cascadă, vulcani subacvatici, paturi hidromasaj-10 locuri.

Programul de funcționare:

Luni - vineri: 06:30 – 22:00

Sâmbătă și duminică: 09:00 – 22:00

Tarifele de acces în zona Aria Aqua ce includ și accesul la piscina semiolimpică încep de la 35 lei pentru adulți și 25 lei pentru copii.

POZA1 JOI

CENTRUL DE SĂNĂTATE ARIA, reunește sub deviza „sport și relaxare în casa medicului”, diviziile:

Aria Clinic - policlinica medicală dotată cu aparatură de înaltă tehnologie unde cea mai bună echipă de medici, pune la dispoziţia pacienţilor servicii medicale de specialitate, servicii de medicina muncii şi siguranţa transporturilor.

Aria Recuperare - bază de tratament şi reabilitare medicală şi sportivă, salină cu aerosoli medicali, bazin cu apă sărată şi bazin pentru recuperare medicală.

Aria Aqua - piscină semiolimpică, piscină de relaxare, piscină pentru copii, plaje interioare și exterioare și Aqua-bar.

Aria Sport - sală de indoor cycling, sală de fitness, sală Functional Training cu posturi TRX şi Kinesis staţii ce încorporează Full GravityTechnology, sală de aerobic şi sală de tenis de masa.

Aria Fun - se adresează în mod special copiilor oferindu-le acestora un loc de joacă, spațiu pentru petreceri, săli de sport, proiecte educaționale, serbări.

Aria Spa&Welness, care oferă diferite tipuri de saună, duşuri emoţionale, Jacuzzi, bazin Kneipp, fântână de gheață, servicii de masaj și înfrumusețare.

POZA 2 JOI

Tot in centrul Aria veți găsi și restaurantul Well Food, care vă așteaptă preparate pentru toate gusturile.

Centrul Aria – Sibiu, Sos Alba Iulia nr.100 (lângă Ambient)

Tel. 0269 22 77 78  /  0269 22 77 73

www.aria.com.ro,

facebook/Aria Sport, facebook/Aria Clinic

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

.....

Acum 6 ani

Nu-mi este clar. ? ! Evazionisti sau oameni de afaceri. Aaa...., pur si simplu reclama. Sau mai bine zis .... noua ne ploua in carciuma si vorbim de beserica...
Raspunde

Dracu

Acum 6 ani

Tu dupa comentariu sigur ai votat psd.
Raspunde

Nicoleta din Dobarca

Acum 6 ani

...si ce daca s-a deschis Aria Aqua - Baia Populara Neptun tot de baza ramane !!
Raspunde

Vecina

Acum 6 ani

Pt Dobrica da dar pt sibieni Ju era si cazul sa se deschidă un bazin de doamne ajuta in Sibiu inde putem merge cu copii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus