Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Ambasadorul Franței a vizitat Sibiul. ”Putem construi parteneriate solide și profitabile pentru ambele țări”

Ambasadorul Franței a vizitat Sibiul. ”Putem construi parteneriate solide și profitabile pentru ambele țări”

Ambasadorul Franței la București, Michèle Ramis, a vizitat ieri Sibiu, ea având o întâlnire și la sediul Instituției Prefectului.

Doamna s-a declarat încântată de Capitala Culturală Europeană din 2017 și a subliniat că Sibiul se va afla, din nou, în centrul atenției Europei în 2019, când va găzdui un summit al Consiliului Uniunii Europene. Diplomatul francez consideră că Sibiul este un centru cultural extrem de important pentru România, dar și pentru Franța.

“Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este o manifestare culturală de excepție, la care intenționez să particip, în 2018”, a mărturisit Excelența Sa Michèle Ramis.
“Vizita și aprecierile dumneavoastră ne onorează”, a subliniat subprefectul Horațiu Marin, remarcând faptul că județul Sibiu este un partener de încredere pentru Franța.

“Putem construi parteneriate solide și profitabile pentru ambele țări în domenii precum turismul, industria, agricultura, sănătatea, extinzând colaborările bune care există deja”, a precizat Horațiu Marin.

Ambasadorul a fost însoțit de consulul onorific al Franței la Brașov, Ion Ciolacu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

@@@

Acum 6 ani

Asta inseamna ca se va vorbi si franceza la Sibiu?
Raspunde

Comunicat PSD

Acum 6 ani

N-avem nevoie de frantuzi. Noi stim mai bine. Cu dragnea presedinte ne pisham pe voi. Sa-i spalam doar putin dosarelele pe rol acuma si vedeti voi. Iesim si din UE daca e nevoie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus