Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Hidroelectrica îi răspunde lui Șovăială: Până în iunie se repară drumurile din Săcădate și Arpașu

Hidroelectrica îi răspunde lui Șovăială: Până în iunie se repară drumurile din Săcădate și Arpașu

Autoritățile au răspuns recent sesizărilor deputatului de Sibiu Constantin Sovăială cu privire la starea drumurilor de acces în satele Săcădate (aparținător de orașul Avrig) și Nou Român (Arpașu de Jos). Drumurile sunt în proprietatea Hidroelectrica, fiind realizate ca urmare a amenajărilor hidroenergetice de pe râul Olt. ”Răspunsul autorităților la semnalele mele este îmbucurător. Compania a informat Ministerul Energiei ca urmare a sesizării mele din luna octombrie că are în vedere repararea drumului de acces ”DN1- Drum hidrotehnic Avrig” (Săcădate) și ”DN1- Drum hidrotehnic Arpașu” ( Nou Român)  în primăvara anului viitor ”, susține deputatul PNL.

În corespondența amintită se spune că în această perioadă se vor întocmi caietele de sarcini, urmând ca apoi, până în 20 ianuarie, să se întocmească documentele necesare achiziției lucrărilor de reparații. Cei de la Hidroelectrica și-au asumat drept termene de execuție  pentru cele două lucrări de reparații data de 1 iunie 2018, dar acestea, spune compania, sunt estimative.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Anonymus

Acum 6 ani

reclama mascata la un deputat care este o rusine pentru acest oras...
Raspunde

Loji

Acum 6 ani

Drumul Bradu _Sacadate poate da valoare economică zonei, cu el ce se. Aude?? .........
Raspunde

jonyjon

Acum 6 ani

Si drumul spre Colun?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus