Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

ACTUALIZARE-Mașina a fost scoasă din Olt. În ea se află trupul unui bărbat | foto video

ACTUALIZARE-Mașina a fost scoasă din Olt. În ea se află trupul unui bărbat | foto video

Scafandrii care caută pe Valea Oltului mașina dată dispărută acum două zile au anunțat în urmă cu câteva minute că au găsit-o.

Actualizare:

Bărbatul avea 30 de ani și era din orașul Onești. Echipa de scafandri a ISU Hunedoara a descoperit maşina la o adâncime de aproximativ 3 m, operaţiunea fiind îngreunată din cauza temperaturii scăzute de apei, de doar 2 grade Celsius.

Autoritățile au scos mașina din râul Olt și este cea căutată, înmatriculată în Bacău. În interiorul ei se afla trupul unui bărbat de aproximativ 40 de ani.

masina cazuta olt

25555341_1528000813915977_284184861_n

Știre inițială:

”Din cauza lipsei de vizibilitate scafandri nu au reușit să vadă dacă există persoane în interior”, spun reprezentanții autorităților.

”Se pare că este mașina, este o structură tehnică, dacă nu este mașina pe care o căutăm poate fi altă mașină, mai de demult. Vizibilitatea este foarte proastă, 10-15 centimetri, mi-am agățat echipamentul în ea și a trebuit să-l abandonez acolo. Din ce mi-am putut da seama erau fiare contorsionate, conducte ceva, colegul spune că a stat pe o roată, deci sunt 80-90 sută șanse să fie mașina. Vom ști exact doar când o vom scoate afară”, a declarat unul dintre scafandri.
Urmează ca de mașina descoperită de scafandri să fie agățat un cablu, după care ea va fi trasă afară. Operațiunea ar mai putea dura ore bune.

25564592_1527952323920826_972457286_n

Reamintim că duminică seara un conducător auto a semnalat la 112 că o mașină care ar fi intrat în depășire în jurul orei 23, în afara localității Boița, s-ar fi răsturnat imediat după, în râu. Totodată, polițiștii solicită ajutorul cetățenilor pentru a descoperi, în cazul în care evenimentul nefericit chiar a avut loc, cine sunt persoanele din autoturism.

„În fapt, conducătorul auto care a apelat 112 a precizat că, în timp ce se deplasa pe direcția Sibiu – Vâlcea, la km. 248+900 m, în afara localității Boița, a fost depășit de un autoturism marca BMW, înmatriculat în județul Bacău, de culoare închisă, condus cu viteză și despre care presupune că ar fi căzut în râul Olt.

Echipajele de poliție rutieră și cele din cadrul I.S.U. Sibiu s-au deplasat în zonă și au demarat căutările până în jurul orei 04,30, fără însă a găsi autoturismul în cauză.

Căutările în albia râului Olt au fost reluate în dimineața zilei de 18 decembrie, începând cu ora 10,30, și sunt în derulare și la ora redactării acestui comunicat, ora 12,00.

În acest context, adresăm cetățenilor rugămintea de a semnala orice dispariție sau întârziere nejustificată a persoanei sau persoanelor care s-ar fi putut afla în autoturismul în cauză, marca BMW, înmatriculat în județul Bacău, prin contactarea de urgență a celei mai apropiate unități de poliție sau apelarea 112.

De asemenea, în ipoteza fericită că evenimentul nu se confirmă, rugăm presupusul conducător auto care a circulat în zona și la ora precizate, să contacteze de urgență Centrul Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție al Jud. Sibiu, telefon 0269/208205”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Comunicat PSD

Acum 6 ani

Esti prost de bubui, gabore. Bun asa, noua ne plac votanti de astia.
Raspunde

sibianu

Acum 6 ani

Parapeti , ceva ? Sau CNAIR e ocupat doar cu "contrele" la construirea de autostrazi ?
Raspunde

Calin Blaga

Acum 6 ani

cateva probleme legate de acest accident: unde sunt parapetii de pe un drum periculos europea? de ce Politia si ISU au ajuns la locul accidentului la peste 5 ore de la apelul la 112 total nepregatiti? De ce cautarile s-au reluat de data asta cu barca ISU a doua zi, luni abia la 10,30? Dar la Sibiu nu se mai pun intrebari incomde autoritatilor.....
Raspunde

Nicoleta din Dobarca

Acum 6 ani

cica BMW ?? masina scoasa la Boita este un Audi !! :)
Raspunde

MB

Acum 6 ani

@Calin ... ai putea sa te intrebi si de ce soferul mergea cu viteza mare. Soferii nu sunt niciodata vinovati. Intotdeauna autoaritaile sunt de vina si in special politistii care nu stau la fiecare 100m sa ne pazeasca. Iar daca stau, ii acuzam ca stau la ciupeala. Probabil banii pt parapet "si i-au tras" cei de la PSD si restul pe care ii lasam impasibili sa ne fure.
Raspunde

Ion

Acum 6 ani

Acolo este linie continua --- depasirea interzisa !!! Pentru ca este o curba extrem de stransa . Nu stiu , ar trebui ca soferii sa fie educati , sa fie avertizati de ceea ce se poate intampla daca depasesc pe linie continua , in curbe ! Dupa ce am trecut de locul unde echipele de scafandrii cautau masina de BC in Olt , alti doi soferi m-au depasit , fiind linie continua . Ar trebui facute clipuri cu accidentele petrecute pe Valea Oltului si difuzate cu acceasi frecventa cu care ne indruma sa bem apa si sa nu mancam sarat !!!
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

Si daca existau macar 3 benzi acolo? Un parapet? O zona de siguranta pe marginea drumului? Macar ceva limitatoare de viteza? Separatoare de beton pe mijlocul drumului? Radare fixe? Ma intreb serios, Oare ar fi scapat cu viata omul ala daca imfrastructura rutiera ar fi fost mai buna si facuta incat sa fii nevoit sa incetinesti?
Raspunde

Nelu Beflean

Acum 6 ani

Nu mai perpetuati raspandirea in eter a lui Razvan Exarhu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus