X
carmen iohannis

Carmen Iohannis a împărțit cadouri copiilor cu autism de la UCOS

Carmen Iohannis, prima doamnă a României, a împărțit, astăzi, cadouri copiilor cu autism de la Fundația UCOS. A asistat împreună cu elevii ei de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” la serbarea de Crăciun, iar la final au făcut fotografii.

Soția președintelui Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj de încurajare părinţilor copiilor care fac terapie la UCOS și le-a dorit Sărbători Fericite. „Sunteţi demni de toată lauda, sunteţi mult mai deosebiţi şi mai speciali decât orice alt părinte. Vă mulţumim că ne daţi câte o lecţie cu copiii dumneavoastră şi pentru faptul că aveţi încredere şi speranţă, aşa cum şi noi avem, că aceşti copii se vor integra foarte bine în societate şi că ne vor bucura în continuare cu realizările lor, fiecare în domeniul pe care şi-l va alege. Sunt exemple diverse şi multiple în lumea aceasta de copii cu această tulburare care au reuşit foarte bine în viaţă. Vă doresc Crăciun binecuvântat, bunul Dumnezeu să vă ocrotească în continuare şi să vă dea putere şi să ştiţi că sunt convinsă că îi iubeşte mai mult pe copiii dumneavoastră decât pe oricare alt copil care se consideră altfel”, spune Carmen Iohannis, citată de Agerpres. 

carmen iohannis

După serbare, Carmen Iohannis s-a jucat și a făcu fotografii cu cei mici. „A fost un moment foarte frumos. Ne-am bucurat nespus că doamna Carmen Iohannnis a fost alături de noi astăzi, ne-a făcut o surpriză plăcută. După serbare, a făcut fotografii cu cei mici și s-a jucat cu ei. A fost o adevărată plăcere să o avem printre noi”, spune Elena Miruna Tudorache, preşedintele Fundaţiei UCOS.

carmen iohannis (2)

În luna aprilie, Carmen Iohannis a dat curs invitației UCOS de a participa la activitățile organizate pentru Ziua Internațională a Conștientizării Autismului.

Foto: Elena Miruna Tudorache

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  dna iohannis este sotia presedintelui
  NU ESSTE PRIMA DOAMNA
  nu exista aceasta institutie(a primei doamne)in Constitutia Romaniei
  exista in Constitutia SUA,de exemplu.A incercat Macrou in franta da nu i-a reusit
  asa ca …………………….

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact