X
klaus Iohannis inviere pasti

Iohannis vine la Sibiu de Sărbători

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va petrece sărbătorile de iarnă la Bucureşti şi Sibiu.

Declarația a fost făcută într-un cadru informal, de față cu jurnaliștii acreditați la Cotroceni, în cursul zilei de miercuri. Președintele României nu a precizat unde anume va petrece, dar în anii anteriori, familia Iohannis a fost mereu în compania vechilor prieteni din Sibiu, printre care doctorul Radu Urdea, președintele FDGR, Paul Porr și consulul onorific al Austriei, Andreas Huber.

Înainte de a pleca spre orașul natal, Iohannis a scris, astăzi, un mesaj pe pagina de Facebook, în contextul comemorării a 28 de ani de la Revoluția din decembrie 1989: “gandul meu se indreapta catre romanii care s-au opus in strada dictaturii si au luptat pentru libertate si democratie. Ei sunt eroii care au facut posibil, prin sacrificiul si curajul lor, miracolul eliberator care va ramane pentru totdeauna in cartile de istorie. Am asteptat prea mult ca adevarul sa iasa la iveala. Investigatiile din Dosarul Revolutiei trebuie finalizate, iar crimele si abuzurile din decembrie 1989 pedepsite pentru ca victimelor sa li se faca, in sfarsit, dreptate. In 1989, romanii au cerut in strada “Jos comunismul!”. Astazi se aude din nou acest strigat. Este semnalul hotarat dat acelor politicieni care dovedesc in aceste zile ca nu vor sa se desprinda de metehnele trecutului. Apararea idealurilor Revolutiei Romane inseamna apararea institutiilor statului de drept, apararea valorilor libertatii si democratiei, precum si respectul pentru cetatean”, a scris acesta.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rosu

  Nittule, Nittule! Inainte cei ca tine erau poftiti sa paraseasca orasul, la lasarea serii. Asa ca fi bucuros ca in ziua de azi ai dreptul sa locuiesti intr-un oras sasesc.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Zexe

   Măi nea sasule șovin, nu știu de ce nu-ți spui pe limba ta Rot în loc de roșu. Ai dreptate, datorită disprețului vostru față de români, aceștia nu aveau voie să înnopteze în cetatea Hermannshit urât mirositoare.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Doina din Sarata

  Ce pixul meu de stire mai e si asta ?
  din partea mea poate sa mearga si in Honolulu
  n-am sa-i duc dorul … sa mearga unde creste ghimbirul !! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact