Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Mașină răsturnată pe DN 1. Șoferița nu avea permis de conducere

Mașină răsturnată pe DN 1. Șoferița nu avea permis de conducere

Actualizare ora 11,15. Conducătoarea autoturismului răsturnat azi dimineață pe DN 1. la ieșire din Cristian, spre Săliște, nu deține permis de conducere, transmit polițiștii sibieni. Aceasta are 39 de ani și este din Aciliu. Patru persoane, printre care și o femeie însărcinată, au fost rănite în accident.

Actualizare ora 10. Toate cele patru persoane rănite au fost transportate a spital, transmite ISU Sibiu. Printre răniți se află și o femeie însărcinată.

Știre inițială. Patru persoane sunt rănite în urma unui accident petrecut sâmbătă dimineața, în jurul orei 9,30, pe DN 1, la ieșire din Cristian spre Săliște, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Din primele cercetări, cauza probabilă de producere a accidentului este viteza neadaptată în condițiile unui carosabil umed. SMURD C și autospeciala pt transport victime multiple intervin pt acordarea îngrijirilor medicale, transmit și cei de la ISU Sibiu.

Potrivit polițiștilor, două femei și un bărbat au fost transportați la spital, conștienți, iar un al patrulea bărbat primește îngrijiri la fața locului. Conducătoarea auto, în vârstă de 39 de ani, din Aciliu, circula dinspre Sibiu spre Săliște.Nu sunt probleme de trafic.

accident masina rasturnata (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

florin

Acum 6 ani

oare cand vor da inchisoare cu executare celor care conduc fara permis sau bauti ? cati oameni trebuie sa moara din cauza lor ? magistrati de cacat
Raspunde

...

Acum 6 ani

legi de cacat....
Raspunde

iuliana

Acum 6 ani

Femeile, ar trebui exonerata de răspundere! Se știe doar, ca ele nu are bani...
Raspunde

Schwartz R.

Acum 6 ani

Permisul atesta calitatea de sofer , atunci de ce o numiti " soferita " pe individa daca nu avea permis ?!!! Ar trebui pedepsita exemplar , dar slabe sperante din partea magistratilor ...
Raspunde

Ion

Acum 6 ani

Legile sunt bune , politia e invizibila ! Amendeaza doar depasirea de viteza pe deal la Talmaciu . Sau la iesirea din sate , in camp .
Raspunde

ssas

Acum 6 ani

Tiganii din Aciliu. Fiecare tre' sa plateasca pentru fapte, iar intamplarea descrisa face parte din plata pentru casele jefuite, pentru defrisarile ilegale din gradinile oamenilor si din padure, etc stiu tiganii ce mai au de platit
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus