Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Vremea de Revelion: temperaturi pozitive, fără precipitații

Vremea de Revelion: temperaturi pozitive, fără precipitații

Dacă în anii trecuți trebuia să ne pregătim mănușile și fularele pentru noaptea de Revelion, anul acesta dacă le uităm acasă, nu e nicio problemă. Asta pentru că temperaturile nu vor scădea sub zero grade. În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor lipsi cu desăvârșire.

În noaptea dintre 31 decembrie și 1 ianuarie, minima pe care o va înregistra termometrul este un grad. „Cerul va fi variabil, nu vor fi precipitații, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de plus un grad. Este mai cald cu mai bine de 5 grade decât ar trebui”, spune meteorologul de serviciu al Centrului de Meteorologie Transilvania Sud.

Pe 1 ianuarie, temperatura maximă va urca până la 10 grade C, iar precipitațiile nu-și vor face simțită prezența. Conform meteorologului, vremea se va menține caldă cel puțin până pe 15 ianuarie.

Credit foto: Ovidiu Matiu 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus