X
masini lazaret compa 6

Cardiacii și diabeticii obțin mai greu permisul de conducere, din 1 ianuarie

Regulile pentru acordarea permisului de conducere s-au schimbat, din 1 ianuarie 2018. Persoanele care suferă de afecţiuni cardiace și cele cre au diabet vor putea obţine mai greu eliberara şi reînnoirea carnetului, reiese dintr-un ordin de ministru, la cererea unei directive europene din anul 2016, potrivit Ministerului Sănătăţii (MS).
Potrivit ordinului de ministru semnat de Florian Bodog, „afecţiunile cardiovasculare pot determina o alterare bruscă a funcţiilor cerebrale, care constituie un pericol pentru siguranţa rutieră, reprezentând un motiv pentru interzicerea, cu titlu temporar sau permanent, a conducerii unui autovehicul”.
Pentru reînoirea carnetului, conducătur are nevoie de recomandarea medicului specialist curant. „Aceste modificări au fost puse în dezbatere publică şi ordinul de ministru a fost semnat pentru că până la sfârşitul lui 2017 trebuie să ne aliniem acestei decizii, altfel risăm amenzi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ministerului Sănătăţii, Oana Grigore.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Oli

    Ooo,ai revenit labarooy, alaturi de “bulangiii” (cu 3 de i se scrie, analfabetule!) de e-labarella, Ionut VI, deci alaturi de tine, hidra psihopata!
    Mno, iti transmit din toata poula mult iaurt, cu “Sultzeru”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact