Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Zborul Munchen – Sibiu a ajuns la București. Au continuat drumul cu autobuzul

Zborul Munchen – Sibiu a ajuns la București. Au continuat drumul cu autobuzul

Aeronava Tarom care trebuia să facă astăzi o oprire la Sibiu în drumul de la Munchen, la București nu a mai oprit și a ajuns direct în capitală. De la București, pasagerii ce ar fi urmată să coboare la Sibiu au fost îmbarcaţi într-un autocar şi trimişi la destinaţie, iar drumul a durat alte cinci ore, informează Realitatea TV.

Potrivit unui pasager citat de postul de televiziune, s-a aflat de schimbarea de traseu când aeronava era deasupra Ungariei și, în afară de anunțul făcut de pilot, nimeni nu a mai oferit nicio informație.

Surse TAROM au explicat pentru Realitatea TV că aeronava a avut probleme la sistemul de presurizare. Dacă ar fi aterizat la Sibiu, avionul nu s-ar mai fi putut ridica de la sol, pentru că reparațiile necesare nu se puteau face aici. O problemă identică a avut acum câteva zile un zbor Tarom, care trebuia să ajungă de la Amsterdam la București.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

17 comentarii

x

Acum 6 ani

Tarom trebuie sa puna lacatul odata....atata incapatzanare pe bani publici....Malev e cel mai bun exemplu
Raspunde

raspandache

Acum 6 ani

Esti prost. Din cauza unor prostovani ca tine merg lucrurile cum merg in tara. De ce sa puna lacatul? Să se profesionalizeze, boule. E compania noastra nationala, capusata de tot felul de indivizi al caror scop este fix ceea ce-ti doresti tu. Fiindca sunt altii (straini) care vaneaza felia transportului aerian romanesc, una groasa rau, ca popor mai migrator ca romanii rar gasesti. Si vine un imbecil ca tine sa ceara inchiderea Tarom. Esti neam cu progenitura lui Walter Neulander? Ca numai ala a gandit si a actionat ca tine. Numai ca ala si-a atins scopul marsav, tu vorbesti si apoi iesi in strada sa urli ca a distrus Iliescu economia Romaniei. Tefelist idiot.
Raspunde

altul

Acum 6 ani

Oare chiar tebuie ca eu sa intretin aceasta sinecura pe banii mei si sa-mi pun si viata in pericol zburand cu ei, numai pt ca sa ma mandresc cu Taromul romanesc? adunatura de neamuri de partid, de incompetenti, securisti si sinecuristi?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

raspandache

Acum 6 ani

Alt prost. Tu trebuie doar sa nu mai pupi in cur strainii, atat! Că aia decoreaza procurorii nostri care vantura dosarele politicienilor "rebeli". Iar politicienii rebeli fac caca-n pampersi si se fac baIeti cuminti, numind imediat pe cine trebuie in fruntea companiilor de stat, de pilda. Adica pe cel mai inapt slugoi pe care-l gasesc. Si mai trebuie sa nu citesti presa. Sau sa n-o crezi. Si presa e plina de slugoi cu matzu gol care se cere umplut. Presa iti arata numai intr-o directie. De pilda, la orice incident minor al Tarom, pac, articol la ziar. Nu mai zic ca apar articole cu tot felul de incidente aviatice la care apare fotografie cu Tarom, desi e vorba de te miri ce companie din Kiribati sau Botswana. În schimb nu sufla o vorba despre alte companii care-si bat joc de romanii ce le umplu conturile. Niste maghiari sunt campioni la chestia asta si n-a trecut nici o zi plina de cand si-au batut joc ulgtima oara de peste 100 de clienti. Dar nah, n-ai vazut tu chestia asta in ziar, ca are grija bratu sa nu apara ce nu trebuie. Tefelisti acefali.
Raspunde

celalalt

Acum 6 ani

sa vedem ce au de zis greii pnl care conduc aeroportul sibiu
Raspunde

Tex

Acum 6 ani

Ultima data cand am zburat cu taromul: scaune jegoase, insotitori de zbor plictisiti si poate aroganti, piloti de exceptie. ( detin ppl si vorbesc din experienta ) mai mult decat atat...in ungaria pregatirea pilotilor pentru bi-motor este mai ieftina decat in Romania, cu costurile de cazare si drum si suma tot nu ajunge la pretul dat de ai nostri. Daca ungurii recunosc orele deja zburate si experienta acumulata, ai nostri ghiciti: NU!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cocardiel-luptător din Marginime

Acum 6 ani

Un nou an, aceeasi tembeli postaci: de o parte ciuma roșie, de partea cealaltă tefelistii sorosisti. Tara asta nu mai are nici o șansa...
Raspunde

McD

Acum 6 ani

Fiecare poate alege cu ce companie doreste sa zboare...in functie de pretentii si de bani...daca nu aveti ce alege atunci alegeti CFR-ul , care va duce incet, incetisor , pana la Viena, ...de acolo e mult mai bine...luati doar bilet dus...e si mai bine...
Raspunde

Angelina

Acum 6 ani

raspandache are dreptate. Chiar ca nu va duce mintea !!! Deschideți ochii odată nu mai dormiți !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus