X
florian bodog

Acuzații grave. Ministrul Sănătății ar avea legături cu “medicul ucigaș”, Mihai Lucan

Actualul ministru al Sănătății, Florian Bodog, ar avea legături de familie cu medicul Mihai Lucan, acuzat că făcea transplanturi preferențial, doar pacienților care îi ofereau mita cerută.

Acuzațiile vin din partea deputatului Emanuel Ungureanu. ”Florian Bodog este un alt dosar. Florian Bodog împreună cu funcţionari de la Casă, cu consilierul său, au aranjat ca la un control cerut de DIICOT, funcţionari de la Casa de Asigurări au fost cazaţi la un hotel de cinci stele din Cluj cu încălzarea legii. Acel control a devenit brusc foarte moale”, a afirmat Emanuel Ungureanu, miercuri, la ieşirea de la DIICOT, citează News.ro.

Parlamentarul a afirmat și că Florian Dorel Bodog (foto) ”are legături foarte vechi cu familia Lucan, printr-o relaţie de naş, legături care datează din 2007”.

Deputatul USR a declarat că, în dosarul medicului Mihai Lucan, actualul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, este implicat personal, prin acțiuni îndeplinite prin prisma funcției pe care o deține. Acesta a spus că Bodog l-a ajutat pe medicul urolog în timpul unui control, care a fost ”foarte moale” și în timpul căruia inspectorii au fost cazați într-un hotel de cinci stele din Cluj.

Scandalul în centrul căruia se află faimosul medic Mihai Lucan din Cluj continuă, după ce procurorii au început şi urmărirea penală in rem, pentru tentativă la infracţiunea de omor.

Foto: Digi24.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  biscon

  Luncan trebuie acuzat pentru crime nu de luare de mita si alte frectii, intrebatii pe cei ce si-au pierdut membri de familie din cauza acestui călău tupeist dacă îl consideră om, iar conform unei vorbe………..cine se aseamănă se adună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Anchete
 • Contact