Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Comunitatea "Vă vedem din Sibiu" reia protestele. Flashmob #13 - Ghinion, suntem încă aici

Comunitatea

Primul flashmob al anului 2018 organizat de comunitatea Vă vedem din Sibiu  este anunțat pentru luni, 8 ianuarie, de la ora 12.

"E deja o lună de când ochii orașului și toată țară veghează asupra sediului PSD din Piața Huet. Între timp trei dintre legile justiției au fost adoptate de Parlamentul României, într-o sfidare atât a mesajului transmis de către noi, cei din stradă, cât și de instituțiile statului și cele europene. În acest moment, nimic nu e câștigat și nimic nu e pierdut. Lupta cu inamicii statului de drept e mai intensă ca niciodată, cu toată senzația de acalmie dată de sărbători," transmit organizatorii pe pagina evenimentului.

Protestatarii cer din nou retragerea modificărilor legilor justiției. iar timp de 15 minute vor privi "tăcuți spre cei care sunt aleși să ne reprezinte dorințele pentru o viață mai bună într-o țară europeană: parlamentarii, judecătorii Curții Constituționale, președintele țării," se mai arată în mesajul acestora.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

///

Acum 6 ani

Tango degeaba!
Raspunde

Protestatarul fermecator

Acum 6 ani

Trebuie sa protestam in forta pentru a ne face clar intelesi si ascultati! Pe langa protestul vehement in tacere si cel cu trolere, propun protestul cu triciclete cochete, protestul fara sutiene, protestul cu o bucata de slanina in mana, protestul prin saruturi si protestul cu un deget in fund! In mod cert, pesedistii se vor speria, vor renunta la legile justitiei si vor fugi in Zimbabwe!
Raspunde

Raissa Narcisa

Acum 6 ani

In Sibiu la slanina i se spune şuncă.
Raspunde

#####

Acum 6 ani

Ma intreb si eu, fara a face nici un partizanat, unde erau oare toti acesti protestatari cand se intamplau tot felul de abuzuri, nenorociri si mutilari ale legilor justitiei in perioada Basescu - Macovei? Atunci justitia nu mai era in pericol? Oare faptul ca protestatarii au o evidenta optiune politica, nu ii transforma de fapt in contestatari politici si nicidecum in simpli cetateni ingrijorati de un aspect cu implicatii sociale? Stiu, o sa veniti sa spuneti ca PSD este si face si drege.... Dar: acelas lucru se poate spune de PNL ( ex PDL), UDMR, PMP, USR (chiar daca doar ce s-a lansat pe firmamentul politic, deja e macinat de scandaluri de coruptie, vezi cazul Barna, acuzat ca este abonat la contracte suspecte pe bani statului). Atunci cand PNL ( fost PDL) a guvernat ani de zile si bani statului se duceau pe contracte dubioase pt terenuri de fotbal in panta si parcuri in mijlocul campului sau telegondole care duceau nicaieri, sau candlegile justitiei se modificau peste noapte prin ordonante de urgenta, atunci unde era spiritul civic. Banuiesc ca nu era, pt ca cei ce protesteaza acum, au un spectru cromatic ce pleaca de la Galben, trece prin Portocaliu si Verde si se opreste la Albastru. PSD, PNL, UDMR, USR etc., toate aceste partide sunt pline de indivizi ce nu au ce cauta in politica Asadar, despre ce vorbim?
Raspunde

badea ion

Acum 6 ani

Bine zis! De ce n-au protestat sau de ce nu protesteaza cand se scumpeste in mod nejustificat benzina? Atunci nu mai au principii?! Nu mai sunt patrioti?! Pot protesta bine saptamana asta ca sunt temperaturi de primavara... dupa jumatatea lui ianuarie va fi mai nasol ca vin geruri si zapada... Dar pt. asa vajnici revolutionari, -10 grade e nimic...
Raspunde

cetatean

Acum 6 ani

Vorbim despre o clasa politica ce vrea drepturi mai presus decat ale unui cetatean obisnuit ,nemembru de partid. Vorbim despre superimunitati si dreptul de a fura din munca celorlalti cu pedepse minime. Vorbim despre dreptul unui partid- cel ce castiga alegerile, de a prelua fraiele justitiei in folos propriu... Da, e trist ca alde psd sunt numai cei vizati de proteste dar ei forteaza acum niste legi care, culmea, sunt in folosul tuturor politicienilor si in defavoarea cetatenilor.Daca - alde psd-istii cinstiti,i s-ar dezice de initiativele parlamentarilor lor, nu ar mai parea, ei toti, in slujba hotilor....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

protestatar aripa vancu

Acum 6 ani

Protestele ca protestele, e importante toate, dar mai importante e carnatzul și toba, sarmalele si piftia. Nu merge toate asta cu protestele ca nu mai avem timp sa mincam si mincarea nu ne cade bine in piata. Dar acum ca am mincat, putem mere sa rigiim in piata mai ales ca ii si vremea asa de faina. Gata cu vacanta, sa merem sa si muncim ceva pentru tara.
Raspunde

Bucureştean din tată-n fiu

Acum 6 ani

In satul Hermanştat e plin de hipsteri cu barbişon de 4 zile şi cu multă băluţă la activ, plus de donşoare respectabile, frumoase ca un sac de cartofi lăsat 1 luna în soare. Poate poate la proteste să fuţă şi ei ceva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus