Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Bărbați bănuiți de tâlhărie calificată, reținuți de polițiști

Bărbați bănuiți de tâlhărie calificată, reținuți de polițiști

Polițiștii medieșeni au reținut astăzi trei persoane bănuite că ar fi săvârșit o tâlhărie calificată în data de 29 decembrie 2017, în municipiul Mediaș.

Un medieșean a reclamat Poliției Municipiului Mediaș faptul că în data de 29 decembrie, în jurul orei 22,30, în timp ce se afla pe strada Bisericii din municipiul Mediaș, ar fi fost agresat de trei persoane necunoscute, de sex masculin, care i-ar fi sustras suma de 400 de lei și telefonul mobil. În urma sesizării, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Este vorba despre trei medieșeni, doi dintre aceștia cu vârsta de 17 ani, al treilea în vârstă de 21 de ani, care au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca mâine aceștia să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cei trei bărbați au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu, iar cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus