X
tramvai rasinari (2)

Tramvaiul Sibiu-Rășinari reintră începând de vineri în circulație

Primăria comunei Rășinari a anunțat astăzi, într-un comunicat de presă, că tramvaiul Sibiu-Rășinari va reintra în circulație începând de vineri.

Tramvaiul de la Rășinari va circula în weekend, de la Grădina Zoologică până în centrul comunei Rășinari și retur.

Momentan, tramvaiul va funcționa doar în weekend-uri sau în timpul săptămânii la cerere. Prețul unui bilet dus-întors este de 4 lei/copil și 8 lei/adult.

”Tramvaiul va circula sâmbăta și duminica pentru cei care vin în Grădina Zoologică sau la Muzeul Astra, dar se pot face și comenzi și poate circula și în alte zile ale săptămânii. Întâi așteptăm să vedem cum vor vrea și turiștii. Cel mai probabil vara va fi mai de succes”, spune Bogdan Bucur, a declarat primarul comunei.

Primarul mai spune că va purta discuții și cu principalele instituții de cultură din Sibiu, astfel încât, în cel mai scurt timp posibil, tramvaiul să fie folosit și pentru evenimente culturale.

„Vrem să avem discuții cu agențiile de turism, cu TNRS și alte instituții de cultură, pentru a gândi un program de evenimente în tramvai. E cel mai bine acum la începutul anului ca să le putem pregăti pentru tot anul”, explică Bogdan Bucur, primarul comunei.

Inaugurarea Tramvaiului Rășinari – Sibiu va avea loc vineri, 12 ianuarie 2018, ora 11.30  la Intrarea ZOO Pădurea Dumbrava.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact