X
semimaraton

Au început înscrierile proiectelor pentru Maratonul Internațional Sibiu 2018

Fundația Comunitară Sibiu a startul înscrierilor de proiecte pentru Maratonul Internațional Sibiu 2018. Doritorii care au idei pentru a schimba în bine comunitatea locală sunt invitați să trimită aplicațiile până în data de 5 februarie 2018, ora 23:59.

„Ai idei pentru a rezolva o problemă din comunitatea locală? Indiferent dacă te gândești la un proiect de educație, organizarea unui festival de film sau revitalizare urbană, împreună putem să le dăm viață. Consultă ghidul aplicantului și vezi care sunt criteriile de eligibilitate și condițiile de participare în acest sens. Dacă ideea ta se potrivește, completează formularul de aplicație și trimite-l până în data de 5 februarie 2018, ora 23:59”, spun organizatorii pe site-ul oficial al evenimentului.

În ediția din 2017, au fost înscrise 21 de proiecte și nu mai puțin de 3200 de alergători s-au alineat la start. Totalul donațiilor a ajuns la suma de 360.000, fiind un număr record, comparativ cu alte ediții.

Mai multe informații găsiți pe site. 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact