X
carmen dan

Carmen Dan: ”Miniștrii sunt nominalizați și statutați în forumurile politice”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat astăzi că nu intenționează să demisioneze din funcție, singura modalitate de a părăsi guvernul fiind doar dacă i se retrage sprijinul politic. ”Guvernul este unul politic iar miniștrii sunt nominalizați și validați în forumurile politice și tot acolo se renunță la sprijinul pentru un ministru din guvern”, a declarat Carmen Dan în această seară.

Premierul Mihai Tudose a declarat ieri seară că ministrul Carmen Dan “l-a minţit” şi nu mai are cum să lucreze cu ea. Potrivit lui Tudose, ministrul Afacerilor Interne a susţinut că şeful DGA, Cătălin Ioniţă, ar fi acceptat să preia funcţia de şef al Poliţiei Române în locul lui Bogdan Despescu, acest fapt fiind infirmat ulterior de Ioniţă.

În această seară, Carmen Dan, și-a prezentat propria versiune vorbind chiar și despre o hârtie  în care Ioniţă îi dădea acceptul pentru ocuparea funcţiei de șef al Poliției României. ”Chestorul a semnat acordul. Imediat după ce am anunțat propunerea în spațiul public s-a declanșat în spațiul public o campanie de denigrare a lui și a familiei. În condițiile acestei campanii, miercuri dimineață am primit un mesaj de la domnul chestor Ioniță în care îmi spune că are anumite rețineri, sens în care are pregătit un raport. Am decis să așteptăm decizia primului ministru. Premierul a anunțat public că nu-l va schimba pe domnul Despescu. După ședință domnul premier mi-a cerut să avem o discuție. Nu m-a întrebat absolut nimic despre domnul Ioniță. Miercurui nu am avut absolut nicio discuție cu domnul premier despre chestorul Ioniță. Ulterior, în jurul orei 15.30, chestorul Ioniță mi-a transmis că a fost sunat de premier și fiind întrebat dacă mai dorește să preia conducerea Poliției, a răspuns că nu. Cum putea chestorul Ioniță să spună că își dorea o funcție care nu mai era disponibilă?”, a spus Carmen Dan în declarația din această seară.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Schwartz R.

  Metresa lui Dragnea joaca tare , nesimtirea , prostia si incompetenta o recomanda ! Caragiale ar mai muri o data daca ar vedea personajele astea de mahala politica in fruntea tarii …

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Teo

  Secretara ajunsa vremelnic in fruntea ministerului,este marioneta infractorului dragnea.Demisia sau demiterea acesteia ,ar insemna o infrangere pentru tatucul dragnea,care tine cu dintii de acest minister.psdul a ajuns la mana unui grup infractional,care face tot posibilul pentru a sterge urmele faradelegilor sale.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  zzz

  daca secretara de la rosia e buna de prefect de ce nu ar fi secretara de la videle buna de ministru de interne, care e diferenta?
  orice secretara poarta in poseta decretul de numire in functia de ministru

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Nely

   Teo@zazaila, de ce n-ar fi buna de prefect secretara de la Rosia? Trihenea, instalatorul, era mai potrivit???
   Ah, da, Elena Woodrea sau condamnata prietena a fiicei lui basescu, alea au fost ministrese pe “merit” :)))))

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nely

  Ma distreaza sfortarile #rezist-ente ale pedelacilor. Daniela, ocupa-te de ciocan, deci da-ti pace, nu mai brutaliza tastatura necuplata la cutia-ti craniana.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact