X
motorina1

Sibian, prins la furat de motorină în Alba

Şase percheziţii sunt efectuate joi de către poliţiştii din Blaj la domiciliile unor persoane din Sibiu şi satul Pănade (județul Alba), bănuite de furt de combustibil din gospodăriile şi utilajele agricole aparţinând unor cetăţeni din Blaj, informează un comunicat transmis Agerpres de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.
Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 11 spre 12 decembrie, trei persoane, două din Pănade şi una din municipiul Sibiu, ar fi sustras cantitatea de 500 de litri de motorină din gospodăriile şi utilajele agricole aparţinând unor cetăţeni din Blaj. Ulterior, cei trei ar fi transportat combustibilul la locuinţele personale, de unde l-ar fi valorificat către diverse persoane.
Poliţiştii vor pune în executare cinci mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Blaj pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, menţionează sursa citată.

Foto: Arhivă

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact