X
foto Ovidiu Matiu

TSTV Radu Vancu: Comunitatea ”Vă vedem din Sibiu” pleacă la București

Câteva zeci de sibieni vor participa în 20 ianuarie, la București, la un miting de protest uriaș, intitulat  ”Toate drumurile duc la București. «Revoluția» generației noastre”. De la eveniment nu va lipsi comunitatea ”Vă vedem din Sibiu”, anunță unul din liderii mișcării, poetul Radu Vancu. ”În 20, câteva zeci de persoane din comunitatea ”Vă vedem din Sibiu” se vor deplasa la București. La Sibiu, din partea ”Vă Vedem din Sibiu” nu știu dacă va protesta cineva, dar poate că domnul Doru Apostol, care organizează protestele de tip marș, are în vedere ceva, nu știu asta. Cert e că o parte din comunitate se va deplasa la București”, a declarat Radu Vancu în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV.

Mitingul din 20 ianuarie ține și de calendarul constituțional privind legiferarea legilor justiției, promovate de PSD: „Pe 20 ianuarie e programat un mare miting la București pentru că atunci se reintră cumva în calendarul acesta al contestării legilor justiției la Curtea Constituțională, ajunge la Președinție, se termină vacanța parlamentară în curând și atunci vrem să marcăm momentul. Vrem să înceapă activitatea parlamentară știind că presiunea publică pe ei este mare”, a mai completat Radu Vancu.

Întreaga emisiune TSTV în care invitat a fost Radu Vancu o puteți vedea aici:

Români din mai multe orașe din țară au anunțat că vor fi prezenți la București în 20 ianuarie, iar logica acestui protest care se dorește de mare amploare ține de a arăta guvernanților forța străzii.„Sâmbătă, 20 ianuarie, încurajăm lumea din întreaga țară să se alăture protestelor din București. Nu este nevoie să ieșim de multe ori în stradă. Este nevoie să ieșim mulți, o dată. Propunem un marș Piața Universității – Piața Unirii – Fântâni – Parlament, cu vizite la instituțiile confiscate de către majoritatea parlamentară (Avocatul Poporului, CCR, CNA)”, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

foto Ovidiu Matiu

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

15 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zexe

  Așa, mergeți să-i dați afara pe parlamentarii hoți și să-i schimbați cu alții competenți. Musai ca parazitul Vancu să ajungă senator, că seamănă cu Goțiu la barbă și e la fel de impostor!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zoldi Tibor

  Asta este democratia pe care o intelegeri voi.dragi “intelectuali’? Daca nu iasa cine credeti voi ca trebuie sa iasa la vot.altii prin ” forta’.nu?

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ceilalti

  Sunt foarte multi cei care va sustin si sustin, in general, principiile pentru care luptati. Nu or sa poata veni toti la mars, propuneti o forma de solidaritate pentru ca sa se vada ca reprezentati, voi cei catva care mergeti, mult mai multi….

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zumz

  Ce comentarii pe aici! Parca citesc o pagina din oficiosul FSN-ului din 1990, cumplit numit “Adevarul”.
  Cu cata manie proletara e infierat scriitorul, cati “oameni de bine” se gasesc sa mai arunce cate-o vorba placuta celor ce detin puterea. Diferenta e ca atunci, in 1990, toti aia care atacau intelectualitatea erau securisti sau analfabeti viitori politicieni. Acum …. De fapt, stati, acum nu e nicio diferenta.

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tram

  E bine ca ai adus vorba de intelectuali, zumzaila, ca poate tu ori vancu reusiti sa stati pe langa ei. Fara rost, ce-i drept, ca intelectul nu se transmite prin telepatie, dar ati putea da impresia ca stiti cate ceva.
  Spor la zgamboit la Stupid TV la scurt-metraj-ul “In van cu vancu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact