X
zmeura micile afaceri 4

300 de locuri de muncă la cules zmeură, în Portugalia.  Salariul, până la 1199 euro brut/lună

Reprezentanții AJOFM Sibiu anunță începerea selecției pentru ocuparea a 300 de locuri de muncă în domeniul agricol, respectiv recoltarea de zmeură, disponibile în Portugalia. Salariul de bază pentru culegătorii de zmeură este de 603 euro brut/lună fără ore suplimentare, iar cu ore suplimentare este de 1199 euro brut/lună.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Sibiu trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, telefon 0269 210882 interior 119 pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinatate.

Selecţia candidaţilor se va desfăşura în două localităţi din ţară, la Roman, în județul Neamț și la Brăila.
1. Roman (judeţul Neamţ) – 17 ianuarie 2018 – Complex Brăduţul, Bulevardul Republicii nr.46, lângă Liceul Tehnologic Vasile Sav (fostul Liceu nr.2);
2. Brăila (judetul Brăila) – 19 ianuarie 2018 – Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul), Bulevardul Independenţei nr.282 (cu intrare din strada Galaţi).

Durata contractului este de aproximativ trei luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare.

Data estimată de angajare este sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.
Sunt solicitate persoane fară cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experienţă în agricultură, cu experienţă în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii.

Salariul de bază pentru culegătorii de zmeură este de 603 euro brut/lună fără ore suplimentare, iar cu ore suplimentare este de 1199 euro brut/lună.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plăteşte 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocaţia de hrană, plata efectuată la sfârşitul lunii împreună cu salariul, se arată în comunicatul de presătrimis de AJOFM Sibiu.

Constituie un avantaj unele cunoştinţe de bază de limba engleză/spaniolă/portugheză, dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Sibiu, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, telefon 0269 210882 interior 119 pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinatate. Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente:
– Copie CI/BI;
– Adeverinţa medicală (apt pentru munca în străinatate);
– CV EUROPASS în limba română.

La selecţie vor putea participa doar persoanele preselectate (persoane care au aplicat pentru acest loc de muncă şi care s-au înregistrat în baza de date a A.J.O.F.M. Sibiu compartiment EURES, ca persoane aflate în cautarea unui loc de muncă în străinătate).

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 16.01.2018 pentru participarea la selecția de la Roman (jud. Neamţ) şi 18.01.2018 pentru participarea la selecţia de la Brăila (jud. Brăila).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vecina

  Ce salariu de mizerie 630 e brut asta înseamnă cu rețineri cam 450e pe luna mai bine stați romani acasa si munciți ca tot bani aia ai primiți si in țara voastră

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cioricliul Albastru

  603 euro lunar, și norma de hrana de 4, 52 de care îți cumperi o bara de pâine și niște iaurturi ieftine cu lapte praf și muncește 12 ore cu asta ca să ajungi sa iei 600 de euro în mână. Sigur găsesc în Moldova doritorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact