X
csu dinamo bucuresti-20

BC CSU Sibiu versus BC SCM Timișoara în retur. „Vom încerca să îi oprim”

CSU Sibiu joacă mâine seară pe teren propriu partida în retur împotriva timișorenilor. Meciul care se va disputa sâmbătă de la ora 19:15 este sold out, iar cei care nu au reușit să prindă bilete, vor putea urmări partida live pe DigiSport4.

În tur, jucătorii antrenați de Dan Fleșeriu au pierdut în fața celor de la BC SCM Timișoara la o diferență de 14 puncte, scor final 92-78.

„Băieții sunt toți apți și vor încerca să facă un meci așa cum Steaua a făcut cu noi-cu maximă agresivitate. E una din echipele care ne-au bătut în tur și sunt sigur că băieții se vor mobiliza să nu se mai întâmple o dată acest lucru. Timișoara este o echipă foarte puternică, pe toate pozițiile, cu jucători buni, cu experiență, în mare parte jucători ce au rămas din sezonul trecut. Dar încet își pierd din acest avantaj pentru că și noi am avut timp să jucăm împreună și să ne dezvoltăm jocul ca și echipă. Va fi un meci greu, de mare implicare fizică și psihologică. Sunt sigur că jucătorii care au fost la Sibiu în sezoanele trecute vor încerca să își facă simțită prezența cât mai mult și noi, evident, vom încerca să îi oprim”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

După această partidă, pentru BC CSU Sibiu urmează meciul din deplasare pe terenul campioanei de la U BT Cluj Napoca, sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 17:15.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact