X
flashmob vavedem 1

Flashmob #17. „Ne dorim o Românie mai curată, în care să nu se fure”

În jur de 100 de oameni s-au alineat din nou în fața sediului PSD la protestul #vădevem. După cum deja ne-am obișnuit, fiecare protest are o nouă temă. Cea de astăzi, a flashmob-ului cu numărul 17, a fost „Vinerea nu e zi scurtă”.

Cu mic cu mare, de la ora 12:00, sibienii s-au adunat în zona de corupție liberă din fața sediului PSD. Timp de 15 minute au ținut telefoanele cu blitz-ul aprins, într-un manifest tăcut.

flashmob vavedem

Laura are 30 de ani și a venit aproape în fiecare zi la flashmob-uri. Însă, nu singură, ci însoțită de fiul ei în vârstă de cinci ani. „M-a întrebat de ce venim și i-am spus pentru că ne dorim o Românie mai curată în care să nu se fure, în care să ne simțim în siguranță. Noi ne iubim foarte mult țara, iar copilul e foarte încântat când vine ici, îmi zice că mergem la România și că el o să trăiască aici, în țara asta. Eu îmi doresc mult să rămân aici. Am locuit vreo trei ani în Belgia, iar soțul vreo cinci ani în Anglia, dar simțim că aparținem acestei țări. E greu, sunt multe taxe de plătit și e trist că politicienii intră atât de mult în legile justiției, care oricum nu sunt cele ma bune”, spune Laura.

Ieri, s-a împlinit o lună de când a început mișcarea #văvedem, iar flashmob-urile vor continua și în zilele următoare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Edy-CSU

  Votul aproape unanim al romanilor nu este corect! Asta nu e democratie! Intr-o tara dezvoltata, dorinta a 10% din populatie trebuie sa prevaleze! Oameni culti, inteligenti, academicieni nu trebuie sa se sperie de majoritate!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  politrucul

  Tot caraghiosi! Nu-i mai ia nimeni in serios.Liderii de la Bucuresti isi vad de tainul lor, putin le pasa de unii care stau in fata sediului PSD… Chiar ca sunt caraghiosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact