X
codrin-stefanescu-si-a-bagat-dracul-coada-in-psd-este-unul-din-exteriorul-partidului-502764

Codrin Ştefănescu: Şi-a băgat dracul coada în PSD. Nu l-am identificat

Codrin Ștefănescu a comentat sâmbătă seara la Antena3 situația tensionată din interiorul PSD. Secretarul general-adjunct al PSD spune că dracul și-a băgat coada în PSD, dar nu crede că este vorba de un alt caz Grindeanu.

„Eu cred că nu asistăm la un alt caz Grindeanu. Avem o problemă serioasă și trebuie să o recunosc. Ca urmare a unor declarații din ultima vreme a colegilor noștri și urmare a altor lucruri ca lipsa de comunicare, faptul că de câteva zile se amplifică situația din partid, am considerat că este foarte important să facem un CExN fulger luni, ca să ne reglăm toate problemele și să vedem cum a ajuns în spațiul public aceste probleme amplificate”, a spus secretarul general-adjunct al PSD

“Am primit o avalanșă de mesaje de la colegi din țară ca să ne potolim, am vorbit cu 100 de primari care atrag atenția că nu putem să stăm așa și să comunicăm fiecare cu vream, nu știu de ce ne certăm. Am avut un an bun, cu reușite la guvernare. (…)Nu vom discuta nimic din ceea ce se aștepta să discutăm la Iași. Nu o să avem timp de așa ceva. Nici propunerea de la Guvern. Vom discuta doar despre ce ne frământă. (…)”, a adăugat Ștefănescu.

“Și-a băgat dracul coada în PSD. Nu l-am identificat. La Grindeanu este Ponta, dracul nu este de la noi, este din exteriorul partidului. Face un lucru mai grav. Trebuie o concluzie luni și o declarație de presă comună, un milion de membrii de partid și de romani care ne-au votat sunt cu ochii pe noi”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Secretarul general-adjunct al PSD a ținut să precizeze că Guvernul va fi lăsat să-și facă treaba.

„Tudose nu e Grindeanu. Cu Grindeanu am încercat să rezolvăm problema până în ultima secundă. Când dracul Ponta a venit lângă el, Grindeanu a luat-o razna. A trebuit să băgăm moțiune împotriva unui om. Nu e aceeași situație. Vom detensiona toată această situație luni”, a mai spus Ștefănescu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Teo

  Draci sunt psdisti, care il sustin pe infractorul dragnea si acolitii sai in fruntea unui partid, care daca va continua in acest fel,ne va scoate din Europa.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact