X
scoala-copii-elevi-racovita-12

Elevii şi preşcolarii se întorc luni la şcoală, după trei săptămâni de vacanţă

Elevii şi preșcolarii se întorc la cursuri, luni, după vacanţa de iarnă care a început în 23 decembrie şi care a durat trei săptămâni, potrivit calendarului anului şcolar 2017-2018.

Elevii din toate ciclurile de învăţământ vor mai avea o vacanţă intersemestrială între 3 februarie 2018 şi 11 februarie 2018, urmând ca între 31 martie – 10 aprilie 2018 să intre în vacanţa de primăvară, scrie Mediafax.

Vacanţa de vară este programată între 16 iunie – 9 septembrie 2018.

Pentru clasele terminale de la liceu, anul şcolar se va încheia pe data de 25 mai 2018, iar elevii care vor absolvi clasa a VIII-a vor termina cursurile în data de 8 iunie 2018.

Elevii din clasa a XII-a vor susţine competenţele lingvistice şi digitale la începutul celui de al II-lea semestru, în luna februarie. Înscrierile pentru susţinerea examenului de bacalaureat în prima sesiune se fac în săptămâna 29 ianuarie – 2 februarie 2018.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

0 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    locatar

    Ar fi foarte frumos daca parintii nu ar mai intra cu masinile pana in poarta scolii ca sa-si lase odraslele. Ar putea sa lase masinile putin mai departe unde este destul loc si sa vina 2 minute cu ei de mana pana la poarta, pentru ca deranjeaza locatarii extrem de mult. (Este vorba de Scoala Nr. 6 – intrarea dinspre fratii buzesti). Dar deh…este vorba de bun simt si putin creier….dar se pare ca nu au asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact