X
accident vasile aaron 1

A ratat ieșirea din giratoriu: pasagera unui taximetrist a ajuns la spital

O femeie de 72 de ani, din Sibiu, a fost transportată la spital duminică, la prânz, după ce șoferul unui taxi la ale cărui servicii a apelat a provocat un accident la ieșirea din sensul giratoriu.

Accidentul a avut loc în sensul giratoriu situat la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Semaforului din cartierul Vasile Aaron. Taximetrul circula dinspre zona centrală a orașului către cartierul Broscărie, dar șoferul – din condiții care nu au fost stabilite până la redactarea articolului – a ratat ieșirea din sensul giratoriu și a lovit parapetele de dinaintea viaductului din zonă. Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii sibieni, șoferul taxiului – în vârstă de 50 de ani – este din Șura Mare. Traficul în zonă nu a avut de suferit.

accident vasile aaron 2

accident vasile aaron 2

Foto principală: Facebook / Laurențiu Lupu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  victor calimanesteanu

  babele astea sa mai steie in casa ca nu mai ai loc de ele nici in taxii asa ca sa se invete minte ca plimbatul ii pericolus nu stiu ce tot cauta pe strada cum se crapa ziua deja apar mai nou se plimba cu taxii clar prosperitatea economica a pesede care ne duce in directia buna in ciuda la aia cu protestu

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alzara1918

  Trauane , văd ca ești citit : invita un ofițer ( priceput ) de la Rutieră și dezvăluie șoferilor ( atât SB cât și VL ) tainele conducerii in sensul giratoriu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact