Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cioloș: Dacă vor fi anticipate, ne asumăm să fim parte a soluţiei

Cioloș: Dacă vor fi anticipate, ne asumăm să fim parte a soluţiei

Fostul premier Dacian Cioloş susţine că România nu îşi poate permite încă un guvern creat din criza morală în care colcăie coaliţia PSD-ALDE, iar dacă vor fi alegeri anticipate, îşi asumă să fie parte a soluţiei, scrie News.ro.

„Un an şi unsprezece zile de guvernare PSD-ALDE: doi premieri au fost maziliţi în bătălii de partid, două guverne au fost decapitate de ambiţii politice meschine”, scrie Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.
El spune că nu crede că există precedent în România ca un partid cu o majoritate confortabilă în Parlament să-şi decapiteze două guverne într-un an.
„Pe lângă populism şi incompetenţă, guvernarea PSD-ALDE adaugă un ingredient periculos pentru ţară: instabilitate politică. PSD şi ALDE nu sunt în stare să îşi asume responsabil guvernarea, o responsabilitate care vine de la votul pe care l-au primit din partea oamenilor care au crezut în ei. Rezultatul nu poate fi decât unul singur: vor duce ţara de râpă”, continuă fostul premier.
În opinia sa, „coaliţia PSD-ALDE a eşuat”.
„România nu îşi poate permite încă un guvern creat din criza morală în care colcăie coaliţia PSD-ALDE. Este nevoie de o alternativă. O alternativă care trebuie construită cu toţi cei care au arătat îngrijorare pentru felul în care e condusă ţara de un an încoace şi care acum sunt aşteptaţi să gândească soluţii. Dacă vor fi alegeri anticipate ne asumăm să fim parte a acestei soluţii”, încheie Dacian Cioloş, fondatorul Platformei România 100.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Marius Enescu

Acum 6 ani

Veniti la guvernare, dle Ciolos! Faceti un guvern competent din USR si cativa din PNL, stim noi care, sa intoarcem votul batranilor si asistatilor social care au preluat tara in mod nedemocratic!!! Alaturi de dna Kovesi, ne vom reorienta spre occident. Sa fie invatatura de minte, nu mai votati ce vreti ci ce trebuie!
Raspunde

rusine nationala

Acum 6 ani

Corect! sa se voteze in interesul si pentru dezvoltarea tarii si nu a unei gasti de infractori care stiu sa-si dea ochii pe spate si sa spuna minciuni electorale....
Raspunde

Gruia

Acum 6 ani

Pai da, au majoritate parlamentara dar nu majoritate in SRI. Pe de alta parte majoritatea in SRI n-are un candidat mai calumea', nu mai au nici ei de unde sa aleaga.
Raspunde

Regele

Acum 6 ani

...da Ciolos asta stie ce vrea ? poate se pricepe la agricultura -- de POLITICA habar n are ! :) napoi in France ! tradatorul !!
Raspunde

dumi

Acum 6 ani

SA fi fost hotarat inainte de alegeri! Acum e cam tarziu! Si el e partas la ce se intampla ca toti din opozitie!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Asociatia Avangarden 2000

Acum 6 ani

CIOLOS egal SOROS si vanzarea Ardealului nostru sfant catre tari straine!
Raspunde

rache

Acum 6 ani

Da ma Ciolos chiar tu te-ai gasit sa vorbesti, sluga bruxeleza perfacta, yes-man-ul bruxelez ascultator si de funduri belgiene, franceze si germane lingau.... Chiar tu vorbesti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus