X
cj-consiliul-judetean-11

Cum se împart 17 de milioane de lei către primăriile sibiene, pentru echilibrarea bugetelor. Egal, să ajungă la toată lumea

Cele aproximativ 17,4 de milioane de lei pe care Fiscul sibian estimează că le va vira în conturile Consiliului județean Sibiu anul acesta vor fi împărțite după una din cele mai simple formule: în mod egal.

Reprezentanții Administrației județene a finanțelor publice Sibiu estimează că din impozitele pe venit colectate în cursul acestui an, 17,4 milioane de lei vor fi virate în conturile Consiliului Județean Sibiu, care – la rându-i – va trebui să le împartă mai departe primăriilor din județ, pentru echilibrarea bugetelor locale.

Pentru împărțirea acestor bani, conducerea Consiliului Județean Sibiu a decis să organizeze o ședință extraordinară în ziua de 18 ianuarie 2018. Consilierilor județeni convocați la ședință le este propusă o formulă simplă de împărțire a celor aproximativ 17 de milioane de lei.

Astfel, municipiului Sibiu îi sunt propuse 400.000 de lei din impozitul pe venit, iar pentru Mediaș sunt propuse 381.640 de lei.

Pentru fiecare din cele nouă orașe ale județului mai sunt propuse alocarea a 346.000 de lei, iar pentru cele 52 de comune – câte 255.120 de lei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact