Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Video | Acțiune de salvare a unei pisici aruncată într-un canal

Video | Acțiune de salvare a unei pisici aruncată într-un canal

O pisică blocată într-un canal timp de cinci zile a fost salvată de reprezentanții Asociației Animal Life Sibiu, cu ajutorul angajaților de la Apă Canal. 

O pisicuță a fost salvată luni dintr-un canal în care ar fi fost aruncată, după ce angajații unei firme din zonă au auzit-o mieunând mai multe zile la rând. Pisica este în stare bună acum, dar cei de la Animal Life îi caută un loc temporar în care să fie îngrijită până i se va găsi stăpân.

Salvatorii Animal Life cred că pisica ar fi fost aruncată în canal intenționat, întrucât analiza la fața locului nu ar fi indicat niciun mod prin care felina ar fi putut ajunge singură acolo.

„Ne bucurăm că au raspuns cu promptitudine solicitării și angajații de la Apă Canal, care ne-au ajutat cu scara pe care am folosit-o pentru a ajunge la pisică (aproximativ cinci metri în adâncime). La locul faptei, toată lumea a constatat același lucru: capacul canalului era bine fixat, nu existau fisuri sau alte locuri pe unde pisica ar fi putut ajunge acolo, deci este foarte probabil ca ea să fi fost aruncată în mod intenționat în canal. Din fericire micuța este bine, era doar foarte tare deshidratată și înfometată. Momentan se afla în grija noastră, nu știm prea multe despre personalitatea ei, doar că este speriată și nu prea sociabilă, dar luăm în calcul faptul că acest lucru poate fi din cauza șocului suferit. În perioada următoare va primi îngrijiri și va fi sterilizată, urmând ca în câteva zile să avem nevoie pentru ea de cazare temporară. Vă rugăm așadar ca, dacă aveți posibilitatea să o găzduiți temporar pe micuța salvata din canal, să ne scrieți un mesaj privat”, se arată în postarea Animal Life Sibiu, de pe facebook. 

Totodată, reprezentanții Animal Life promit că se vor ocupa de toate cele necesare îngrijirii pisicuței, pentru a-i veni în ajutor celui care se va oferi să găzduiască felina pentru scurt timp.

pisic din canal

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

verde

Acum 6 ani

Iata natia romana, verde, falnica si independenta....halal modele avem in lideri, halal educatie...Am si eu o intrebare vizavi de cate lacasuri de cult, biserici, etc, au langa ele o cusca ptr un caine sau ptr o pisica?
Raspunde

altul

Acum 6 ani

Este sterilizata fara a i se cere consimtamantul? Poate prefera sa fie eutanasiata, decat sa fie mutilata.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus