Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

63 de utilaje acționează pe drumurile din județ. Strat de 2-4 cm de zăpadă afânată, pe carosabil

63 de utilaje acționează pe drumurile din județ. Strat de 2-4 cm de zăpadă afânată, pe carosabil

Toate cele 63 de  utilaje cu lame și material antiderapant intervin la această oră pe toate cele opt zone care acoperă raza județului Sibiu, informează reprezentanții SC Drumuri și Poduri SA Sibiu.

Se intervine astfel: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca).

Pe raza Județului Sibiu carosabilul este acoperit cu un strat de 2-4 cm zăpadă afanată. Pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș la această oră ninge și se acționeaza cu trei utilaje cu lame și material antiderapant. Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24). Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro- butonul “alertă trafic”).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus