X
va vedem Oradea

VIDEO #vavedemdinSibiu, varianta Oradea

Protestul #vavedemdinSibiu a fost duplicat în mai multe orașe din țară. Astăzi, campaniei i s-au alăturat și protestatari din Oradea.

Participanții la acțiune s-au adunat în fața sediului PSD Bihor, la orele amiezii și spun că vor continua acțiunea în fiecare zi, între orele 12 și 12 și un sfert. La fel ca la Sibiu, protestatarii poartă pancarte cu #vavedem și participă la o manifestare mută.

Pe modelul demonstrației inițiate la Sibiu, orădenii participanţi la flash-mob au afișat doar bannere cu mesajele “#Rezist” şi “Vă vedem”. Manifestanţii sunt numulţumiţi de guvernarea PSD şi consideră că tensiunile din politica românească, soldate cu îndepărtarea premierului Mihai Tudose, au pus România într-o lumină şi mai proastă pe plan internaţional, relatează Digi24.

Protestatarii sunt nemulțumiți și de nominalizarea Vioricăi Dăncilă drept propunere pentru funcția de prim-ministru al României. “Doamna care este propusă pentru soluţia de premier este o alegere nefastă. A spus clar şi răspicat că este de acord cu OUG 13, un motiv suficient de clar ca preşedintele Klaus Iohhanis să nu o accepte pentru funcţia de prim-ministru. Nu vrem teleormanizarea României”, susţine un protestatar.

În Sibiu, protestul a continuat și astăzi, în ciuda vremii nefavorabile.

Sâmbătă, reprezentanții #vavedemdinSibiu vor participa la mitingul de amploare care va fi organizat în București.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact