Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

PSD Sibiu salută desemnarea Vioricăi Dăncilă. ”Partidul a făcut pasul spre viitor”

PSD Sibiu salută desemnarea Vioricăi Dăncilă. ”Partidul a făcut pasul spre viitor”

PSD Sibiu și-a exprimat sentimentele de mândrie în legătură cu desemnarea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier al României. ”Organizaţia Judeţeană PSD Sibiu salută numirea în funcţia de Prim-ministru al României a doamnei Viorica Dăncilă, Liderul Europarlamentarilor Social-democrați și Președintele OFSD. Suntem mândri pentru faptul că Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din România, a fost cel care a făcut pasul spre viitor şi a numit, pentru prima dată în istoria ţării nostre, o femeie în funcţia de premier. Doamna Viorica Dăncilă are o vastă experienţă politică dar şi profesională. Cu siguranţă Domnia sa îşi va forma o echipă alături de care va pune în aplicare cu succes toate măsurile din Programul de Guvernare. Îi urăm succes şi ne afirmăm tot sprijinul şi susţinerea pentru domnia sa şi pentru întreaga echipă pe care o va forma pentru guvernare”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a organizației.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

31 comentarii

Zumz

Acum 6 ani

Da, un pas spre viitor. Bun venit in 1818, fanarioti PSD!
Raspunde

biciclist

Acum 6 ani

Da, v-ati modernizat. Acum aveti si secretara - de la Daddy.
Raspunde

un sas

Acum 6 ani

Mai politicieni Romanasi ..cand v-a aud cum multumiti in stanga si dreapta ..partidului sefului cand sunte-ti avansati s-au pus in functii ma gandesc asa era si pe timpul lui CEAUSESCU ..Nu -mai vorbe goale ca facem si dregem. In Germania inca nu am auzit un politician sa-i multumeasca d-nei Merkel cand a fost avansat..In RO lingai...lingai...lingai...
Raspunde

biciclist

Acum 6 ani

Util: "cand v-a aud" se scrie va aud (va aud, te aud, o aud, ii aud). "sunte-ti" se scrie sunteti (sunteti, suntem). "Nu-mai" se scrie numai (numai cateva vorbe = cantitate, nu mai vorbi =negatie).
Raspunde

un sas

Acum 6 ani

@biciclist Scuze EU am terminat scoala in 1966 si nu scriu prea des romaneste ...dar nu -mi este rusine cum scriu si vorbesc romaneste dupa atatea ani terminand scoala in limba germana si traesc de peste 45 ani in Germania..
Raspunde

biciclist

Acum 6 ani

Nu e nevoie de scuze. Am inteles de la inceput si am ajutat cum am putut.
Raspunde

Teo

Acum 6 ani

Marionetele infractorului dragnea de la psd ,multumesc grupului infractional teldrum,condus de acelasi infractor,pentru desemnarea vasilicai in functia de prim ministru,partidul facand un pas spre un viitor fara speranta,care din pacate afecteaza Romania.
Raspunde

dragnea

Acum 6 ani

Sunteti penibili! Ne puteti lamuri cu aceasta vasta experienta profesionala? ce a facut cucoana? gogosi? cozonac?
Raspunde

un sas

Acum 6 ani

@dragnea...Am auzit ca nu prea a avut interventii in parlamentul EU..Dar prietena buna cu Daciana Sarbu si ca se interesa activ de unde sa cumpere tigari lu Dragnea...
Raspunde

kokos

Acum 6 ani

A avut o interventie in engleza de m-au durut urechile .Vorbeste mai rau engleza decat olguta.
Raspunde

Mariana

Acum 6 ani

Imi spune si mie cineva cine sunt reprezentantii PSD in Sibiu ? Aceeasi lingai ca si madama ""tata Viorica din Videle.
Raspunde

Albastru

Acum 6 ani

Omagiu conducatoarei iubite ca de la comunist la comunist. Eu zic sa reveniti la denumirea de PCR si sa nu mai umblati cu ciori vopsite ca sa le ziceti papagali.
Raspunde

#Ajunge cu pesede

Acum 6 ani

Pesede Sibiu e mândru de nominalizare! :)) Părinți lor gângureau la fel de competiții din Scornicești și Oltenița! Băieții ați rămas cu niște "urme" după mulțumiri pe barbă...
Raspunde

Un DAC LIBER

Acum 6 ani

Comunicatul asta de presa, suna ca un elogiu din ala comunist, inchinat "celui mai iubit fiu al poporului" si tovarasei sale de viata. "PAAAAARTIIIDUL, DRA-AGNUNEA, TELEORMANIIIIII-IIII-II-AAAAAAAAAAA, PAAAAARTIIIDUL, DRA-AGNUNEA, TELEORMANIIIIII-IIII-II-AAAAAAAAAAA!" Nu pierdeti vremea sa o ascultati vorbind engleza (rezumat: ZA DACS CAM FROM ZA TRACS); urmariti-i (daca reusiti) "alocutiunile" in limba materna, si va veti da seama de neantul ce ii desparte cei 2 neuroni. Astia sunt oamenii pusi sa ne conduca, astia sunt oamenii pentru care partiducii se injosesc lingandu-i. Mie chiar imi pare rau de pesedei - ce viata irosita degeaba!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Nely

Acum 6 ani

zumzaila, e-guntarella si alti 'daci" psihopati, in suc propriu ca presedintele nu e #rezist-ent. Zvarcoliti-va in continuare, in chinuri, javrelor!
Raspunde

Zumz

Acum 6 ani

Calm, biata creatura. Cred ca trebuie sa fie groaznic sa nu ai curaj sa-i spui nimanui in Sibiu "Eu sunt de la PSD". Noroc cu salariul de la stat, din functia data de PSD, ca altfel plimbai pubela de gunoi pe strazile orasului.
Raspunde

emma-noelle

Acum 6 ani

Cautate de prostata ca v-ai si amar de tine!
Raspunde

Anonymus

Acum 6 ani

PSD Sibiu ar trebui sa puna mana pe o carte de istorie sa vada ca au mai existat femei ministru dar care calitativ erau peste tot ce au ei in partid si puse acolo doar ca se pricepeau la supt unde trebuie... Cand vor avea ei acel tip de femeie in partid o vor putea pune Prim ministru cu turle si trambite, pana atunci trebuie sa spuna ca este doar secretara lui Dragnea si nimic mai mult...
Raspunde

ciuma

Acum 6 ani

Sa se hotarasca odata si sa ne spuna care dintre cei 3 este mai bun, Grindeanu, Tudose sau Secretara de la Videle. Primii 2 or inceput in aplauzele partidului si or sfarsit scuipati si renegati. Banuiesc ca Secretara va avea aceeasi soarta, de la ode la scuipat. Dacian Ciolos o fost premierul care o venit cu o activitate laudabila in spate si o sfarsit prin a fi aplaudat de popor. PSD nu va da niciodata astfel de oameni la conducerea statului. Imi e mila de tristii din PSD Sibiu care ling ca niste catei la masa infractorului din Teleorman.
Raspunde

cititescu

Acum 6 ani

Acesta este al treilea "pas spre viitor". La primii doi v-ati impiedicat. Sper ca la al treilea sa nu cadeti in nas. Ar fi penibil.
Raspunde

Ion

Acum 6 ani

Ha , ha , ha ! Al 3 lea cu noroc ?! Probabil Daddy va fi groparul pesede ului .
Raspunde

Robert

Acum 6 ani

Va salut prieteni sibieni: pesedisti, sasi, unguri orice ați fii. Ma doare sufletul sa vad cum au reușit sa va dezbine niște nenorociți. Șansa noastră e sa avem oameni de calitate, elite, oameni capabili indiferent de profesia lor și indiferent de partidul din care vin. Toate numirile din ultimul timp, începând de la directori de scoli, prefecti si pana la prim ministru nu are nimic de-a face cu capabilitatea acestor oameni sa ocupe aceste poziții și nu e nicidecum un pas spre viitor chiar dacă e femeie.
Raspunde

Nicoleta din Dobarca

Acum 6 ani

Zumz ... ti o zaso Nely ! inchide botu ca ti pleaca dintii ! in rest ar trebui sa fim mandrii sa avem o doamna la carma tarii !! este ciobene ?
Raspunde

!

Acum 6 ani

"in rest ar trebui sa fim mandrii sa avem o doamna la carma tarii !!" DOAMNA stie sa faca cafelute ? Vai de capul vostru
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus