X
zapada ninsoare iarna calea surii mici

Peste 50 de șoferi sibieni au sunat ieri la urgențe pentru probleme în trafic

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au primit ieri peste 50 de apeluri de urgență referitoare la probleme în trafic. Din fericire, în ultimele 24 de ore, pe raza județului Sibiu nu s-au înregistrat evenimente rutiere soldate cu răniți grav. Circulația autovehiculelor s-a desfășurat în condiții de iarnă.

În cursul zilei de 17 ianuarie a.c., în Centrul Operațional pentru Apeluri de Urgență din cadrul IPJ Sibiu s-au primit peste 50 de apeluri prin care conducătorii auto semnalau probleme de trafic generate de ninsoarea abundentă.

”Șoferii autovehiculelor de mare tonaj au fost cei care au avut cele mai mari probleme, îndeosebi pe sectoarele de drum în pantă unde nu au mai putut înainta din cauza carosabilului alunecos, cauză asociată și cu dotarea neconformă a autovehiculelor cu lanțuri și anvelope de iarnă”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.

Mai multe sesizări au vizat traficul rutier de pe DJ 106 Sibiu – Agnita, DN 14 B Copșa Mică – Țapu, DN 14 A Mediaș – Blăjel, dar și DN 1, zona Scoreiu și zona Hula Bradului.

”În toate situațiile polițiștii rutieri împreună cu utilajele de deszăpezire au intervenit și au sprijinit conducătorii auto pentru a-și putea continua deplasarea. Măsuri suplimentare au fost luate și pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere și pe DJ 106 A Sibiu – Păltiniș. În urma blocării de scurtă durată a circulației autovehiculelor nu s-au înregistrat victime omenești sau persoane rămase izolate”, au mai completat reprezentanții IPJ Sibiu.

În prezent, în județul Sibiu, circulația rutieră se desfășoară în condiții bune pe toate categoriile de drumuri. Nu sunt înregistrate blocaje sau alte probleme pe fondul condițiilor meteo.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact