X
Turcan (1)

Turcan face apel la parlamentari: respingeți Guvernul!

Votul împotriva Guvernului Dăncilă este singura cale pentru a stopa ”un grup de infractori a ajuns legal la putere”, susține președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan. Ea face apel la toți parlamentarii să nu gireze cu votul lor ”atacul crimei organizate asupra României”. ”Dacă vrem să salvăm România, nu trebuie să ne rugăm să forțeze Președintele Constituția ci să cadă acest guvern în Parlament. Președintele trebuie să rămână ancora principală a legalității în România. Un grup de infractori a ajuns legal la putere și ei trebuie îndepărtați tot legal. De aceea, toate eforturile trebuie acum concentrate pe Parlament și pe respingerea Guvernului. Fac un apel la parlamentarii de bună credință și la toți cetățenii onești din aceasta țară, să înceapă să convingă parlamentari să voteze împotriva acestui guvern în Parlament! E clar pentru toată lumea că doamna Dăncilă este mâna cu care Dragnea va semna toate deciziile guvernamentale. Nu știm nimic despre doamna Dăncilă pentru că nu a făcut niciodată nimic doamna Dăncilă. Este doar pionul prin care Liviu Dragnea va semna toate nenorocirile acestei guvernări. Pentru a opri atacul crimei organizate asupra României, președintele României are obligația de a judeca fiecare decizie prin prisma tuturor consecințelor”, susține Turcan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Liderul PNL Sibiu a explicat și motivul pentru care președintele Iohannis a fost nevoit să accepte propunerea venită din partea social-democraților. ”Dacă Președintele refuza propunerea PSD, Dragnea venea tot cu un om al lui, plus o suspendare. Dar, atenție! Doar suspendare, nu și referendum de demitere pentru că în perioada suspendării, Tăriceanu ajungea președinte interimar, schimba șefii parchetelor, puneau mâna pe justiție și apoi, prin Parlament, opreau referendumul, iar Președintele revenea la Cotroceni să constate post-factum capturarea completă a României. Pentru români, acest plan diabolic al PSD este mult mai nociv în consecințe interne și externe decât numirea doamnei Dăncilă. Doamna Dăncilă merită prezentată, ascultată, pentru ca oamenii să înțeleagă în ce mod teribil au fost mințiți și cât preț pun PSD și ALDE pe votul lor. Zero!”, a mai scris Raluca Turcan.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact