X
johannis

AUDIO. Iohannis, scos din emisia live Europa FM, după o pauză de vorbire prea lungă

Klaus Iohannis a susținut, miercuri, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă prin care a anunțat că acceptă propunerea PSD de prim-ministru.  Declarația președintelui a fost transmisă în direct și de Europa FM, în emisiunea Drum cu Prioritate, doar că ritmul în care Klaus Iohannis a ales să transmită informațiile a dat peste cap și sistemul de siguranță al postului de radio, care intervine în momentul în care sunetul se înterupe pentru mai multe secunde, se arată pe site-ul Europa Fm.

Spre finalul discursului președintelui, pe o pauză prelungită făcută de acesta, sistemul de siguranță a intrat în funcțiune, difuzând piesa ”Sam Brown – Stop!”

După ce președintele a zis că ”PSD a promis salarii, pensii, școli, manual, spitale, infrastructură, dar până acum prea puțin s-a realizat. Acum, PSD trebuie să dovedească că ceea ce a promis, face” a urmat o pauză prelungită, pe care sistemul automat a considerat că trebuie să o întrerupă. După câteva secunde de pauză, Klaus Iohannis a continuat: ”Avem, la un an de la alegerile parlamentare, care au fost câștigate de PSD, două guverne PSD eșuate. Acum, primesc șansa de a dovedi că știu ce vor și știu cum se face.” Momentul respectiv îl puteți asculta la minutul 0,35.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  i

  bai………………..ioha…nnis….Asta…………………e….ataaaat ……..de…. reetaardaa…..t .

  Pe bune, cum l-ati putut vota? =))))

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   prostu nu-i prost destul...

   Pauza accentueaza cele zise anterior.Ee o chestiune de retorica si oratorie. Multi vad asta, putini cei care inteleg! Daca nu intelegi, nu te da destept ca e penibil…cred ca nici opera sau muzica simfonica nu-ti plac tot din cauza de retard…

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    i

    fra, e diferenta intre oratorie si handicap cum e iohannis. du-te la un curs minim de public speaking, si vezi. sau mai asculta o data inregistrarea pana la intrerupere, si iti dai seama ca nici cand enumara nu-i in stare sa vorbeasca normal.
    a stai ca acum mi-am dat seama si tu esti ca si el…defect in gandire, defect in vorbire…cine se aseamana se aduna

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gheorghe Popa-Radu

  A trebuit să mă uit de două ori la link, să fiu sigur că nu am intrat din greşeală pe Times New Roman. Mulţumesc pentru articol, de mult n-am mai rîs ca acum.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iare

  Doamne ferește și păzește. Mi-e rușine de mine că m-am certat cu părinții că nu vroiau să-l voteze pe asta. Simt nevoia să îmi cer scuze față de țară că am votat așa fenomen. Parcă i se întrerupe semnalul.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact