X
flashmob

Flashmob în tren. #văvedem pleacă mâine la București

Aproximativ 80 de oameni s-au strâns și astăzi în fața sediului PSD, la flashmob-ul cu numărul 24. O parte dintre ei se pregătesc pentru protestul de mâine de la București. În jur de 30 de sibieni vor merge cu trenul, iar la ora 12:00 vor organiza un flashmob în tren.

În jur de 60 de sibieni se vor duce mâine la protestul de la București. „O parte din noi vom pleca mâine cu trenul, în jur de 30-40 de persoane, iar alții au ales mașina sau autobuzul. Fiecare va merge cu ce consideră, e o mișcare liberă. Cu trenul de 6:40 vom pleca din Sibiu. Ne-am rezervat bilete în același vagon pentru că suntem o comunitate și ne place să stăm împreună. Vom face o dezbatere și un flashmob în tren, mâine la 12:00”, spune Ciprian Ciocan.

flashmob 1

Angela va merg și ea la protestul de a București. Este sibiancă, dar de câteva luni s-a mutat la București. „Am venit acum două zile și mâine plec la București cu un grup de prieteni pentru a prinde protestul. Este clar că ei ne văd, prin simplul fapt că în presa internațională au apărut foarte multe articole, dar nu asta e problema, că nu ne văd, ci că ne ignoră. Dacă vrem să facem ceva este să ne schimbăm noi ca să ne putem implica pe direcțiile pe care putem fiecare să le susținem în această mișcare civică. Este foarte important să continuăm. Dacă nu facem asta este ca și cum am făcut totul degeaba”, spune Angela.

flashmob 2

Pe pagina de Facebook a evenimentului „Vă vedem din Sibiu merge la București!”, un utilizator a lăsat un comentariu potrivit căruia sibienii care vor să meargă cu mașina la București, se pot alătura proiectul „Coloane către București”, care are ca scop un marş motorizat spre capitală.

„Propunem următoarele trasee parţiale:
a) Oradea – Arad – Timişoara – Deva – Sibiu;
b) Cluj-Napoca – Alba Iulia – Sibiu;
*** Cele două coloane care se întâlnesc în Sibiu continuă împreună, într-o singură coloană, traseul spre Piteşti.
c) Rădăuţi – Iaşi – Bacău – Buzău – Bucuresti
*** De la Piteşti, coloanele reunite pleacă spre Bucureşti (ora 16-17:00)

Cei care vin din alte localităţi decât cele menţionate sunt invitaţi să se alăture uneia dintre coloanele formate. Pe tot parcursul deplasării către Bucureşti, protestatarii vor purta mesaje şi steaguri şi vor rula cu o viteza care să facă posibilă vizualizarea mesajelor.În speranţa că doar împreună putem reuşi să ne facem auziţi şi ascultaţi, vă mulţumim anticipat. Protestele Vă vedem din Sibiu au rezistat peste 1 lună în stradă, în Zona liberă de corupție Sibiu. E momentul acum să ne adunăm forțele și să protestăm la km 0 din România! Hai și tu”, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului „Coloane către Bucureşti”.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

18 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zexe

  Domnu’ Vancu a spus că nu poate să meargă la București, vine Klaus acasă și vodcangiul e responsabil cu masajul limbisto-pupincurist matinal la bojdeuca prezidențială de pe strada Bâlea.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  i

  @autor: corecteaza acolo la: “Angela va merg și ea…. ” pune e-ul 😉
  Also mie nu e relevanta parerea dnsoarei Angela, caci la baza e din RMD, nu are ce dicta la noi in tara.
  Gasiti inlocuitor.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   roman redivivus

   Sa le fie rusine ca au folosit ca lozinca un asa-zis indemn al lui Avram Iancu: No, hai… Avram iancu era roman si lupta pt. romani, .. protestatarii de acum sunt manipulati de profesionisti…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  scepticul

  Dar cine e Angela? De ce e atat de important ca merge si ea la Bucuresti, la protest? A venit pana la Sibiu, acum se intoarce la Bucuresti, unde s-a stabilit. Ce mare scofa;la??? Deveniti din zi in zi tot mai caraghiosi , dragi protestatari! Dar, dl. Vancu nu serveste protestul de la Bucuresti?!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviut Teleormaneanu

  Potrivit Wikipedia, Angela este o șoferiță de taxi, care trăiește singură după divorțul de un soț alcoolic. Existența ei se împarte între cursele de taxi, vizitele la mama ei bătrână și serile petrecute în singurătate în fața televizorului. DIN FILMUL AMGELA MERGE MAI DEPARTE hahahahaha

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zumz

  Haha! Se pare ca pesedistii ne vad. Uitati-va cum discuta de fiecare dintre noi, cata grija ne poarta. Ce lipseste in peisaj? O Securitate ca cea de dinainte de 1989, sa poate denunta abaterea de la linia marxista. Biete fosile, lumea voastra dispare!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Tiribomba

   Prostule, securitatea e omniprezenta ( pentru tine pot traduce cuvantul daca vrei si nu te descurci cu DEX-ul) si e reprezentata de cei ce te trag de sfori pe tine si pe bolovanii #rezistenti.
   De prost ce esti nici nu realizezi acest fapt!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iare

  Doamne ferește și păzește. Mi-e rușine de mine că m-am certat cu părinții că nu vroiau să-l voteze pe asta. Simt nevoia să îmi cer scuze față de țară că am votat așa fenomen. Parcă i se întrerupe semnalul.

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   IQ

   Tinerii corporatisti nu au timp sa citeasca prostii care incep cu cuvantul ” dobitocii”, intreaga intelepciune si inteligenta a autorului fiind concentrata in acest cuvant-titlu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact