X
club noa

Noa, singurul club din Sibiu destinat petrecerilor pentru adolescenți

Un loc în care adolescenții se distrează, iar părinții îi știu în siguranță. Așa s-ar descrie pe scurt Club Noa, situat pe strada Râului, la numărul 34. Singurul și, totodată, primul club din Sibiu destinat exclusiv petrecerilor pentru adolescenți propune un concept nou: închiriezi spațiul, care vine la pachet cu un DJ, iar tu aduci mâncarea și băutura pe care o dorești.

De aproximativ o lună de zile, pe strada Râului s-a deschis Club Noa: un loc destinat petrecerilor pentru adolescenți. Aceștia se pot distra în voie cu grupul lor de prieteni, fără a mai avea și necunoscuți în preajmă. „Am observat, deseori, că adolescenții își serbează zilele de naștere în restaurante. Însă, acolo, tot ce pot face este să mănânce, să bea ceva și, cum se întâmplă de cele mai multe ori, <<să stea>> pe telefon. Însă, noi venim cu un concept nou: le punem la dispoziție un spațiu în care să se simtă în largul lor, să consume ce vor și să asculte muzica preferata, fără taxe suplimentare, fără meniu impus, ingrediente perfecte pentru un chef reușit. Pe lângă asta, pot face și karaoke. Noi venim în întâmpinarea lor cu un pachet de servicii care include și un DJ profesionist”, spun proprietarii Club Noa.

noa club

Una dintre marile îngrijorări ale părinților în momentul în care trebuie să-și lase copiii la petreceri este legată de ce vor consuma acolo. Tocmai de aceea, Club Noa acționează altfel. „Noi doar închiriem locația, iar părinții sunt cei care decid ce se consumă la petrecere, atât în ceea ce privește mâncarea, cât și băutura. Iar, prin contract, măcar un adult trebuie să stea pe întreaga durată a petrecerii aici, însă, într-o cameră alăturata. În acest fel, adolescenții se pot bucura de intimitatea de care au nevoie. Aceasta este dotată cu tot ceea ce este necesar: de la expresor de cafea, cafetieră, pahare de suc și pahare de șampanie, etc, până la farfurii și tacâmuri, nefiind nimic de plastic sau de unică folosință”, explică proprietarii.

noa club 1

De obicei, la petreceri participă în jur de 20-30 de copii, dar capacitatea localului este mult mai mare, putând găzdui și 45 de petrecăreți. Aceștia pot dansa și pot cânta în voie, fără a fi întrerupți de vreun factor extern. „Dacă, de exemplu, ar alege să meargă într-un club, pe lângă faptul că nu au vârsta minimă, ar putea fi și deranjați. În schimb, aici, sunt doar ei, gașca de prieteni. Plus că, petrecerile dintr-un club de noapte sunt mult mai scumpe pentru că trebuie să cumpere băutura de acolo. Aici, fiecare își poate aduce ceea ce își dorește”, arată proprietarii.

Deși este un loc destinat preponderent petrecerilor pentru adolescenți, spațiul poate fi închiriat și pentru aniversările adulților. În comparație cu prețul care ar trebui achitat în altă parte, la Club Noa „ieși” mult mai bine. Plus că munca DJ-ului, indispensabil unei petreceri, este inclusă în prețul de închiriere al spațiului. „Există un echilibru al raportului dintre preț și calitate. Aici, vei găsi o atmosferă incendiară de party într-un spațiu modern cu DJ/MC profesionist, jocuri de lumini, sonorizare și ring de dans, instalație profesională de karaoke. Un club în toată regula, unde doar tu împreună cu prietenii tăi poți petrece fără frontiere ”.

noa club 2

Cei care își doresc să organizeze o petrecere, pot închiria spațiul pe calupuri de 3-6 ore. Însă, detaliile acestea se discută la fața locului, direct cu proprietarii. Mai multe detalii despre Club Noa găsiți pe pagina lor de Facebook NOA.Private.Party sau puteți lua legătura cu proprietarii clubului la numerele de telefon: 0720110150 sau 0747457478.

club noa 4

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact