Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Reacția Bisericii la cazul preotului acuzat că se masturba la catedră: Filmarea nu este edificatoare

Reacția Bisericii la cazul preotului acuzat că se masturba la catedră: Filmarea nu este edificatoare

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat pentru portalul Hotnews.ro că preotul din Mediaș este bolnav de cancer, ceea ce ar putea constitui circumstanțe atenuante.

"Filmarea în sine nu este perfect edificatoare, e de la distanță, dar nici nu putem bănui pe nimeni de rea credință. Profesorul este bolnav de cancer, ceea ce poate constitui un fond de derapaj la nivel comportamental. Dacă se dovedește că a comis un asemenea gest, nu își mai are locul nici la catedră, dar nici la sfântul altar", a declarat Vasile Bănescu, pentru sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

dancp2

Acum 6 ani

bai purtator de cuvint de kakao ce voiai sa o violeze pe fata in fata voastra? nu va e clar cretini analfabeti ce sinteti?sau vreti sa il scapati ca pe cretinul din husi,ca pe kakacaci si pe alti multi slujitori inteleptiPEDOFILI
Raspunde

emma-noelle

Acum 6 ani

Sa sa anterzica portul de jalaba la popii, sa sa poate vedea cu ochii liberi ce face ei cu mâinile!
Raspunde

invatatrura bibliei

Acum 6 ani

O ilumiunata profesoara de religie care preda la Goga cu 5 ani in urma, nu stiu acum, predica faptul ca fetele sunt violate din cauza lor iar daca sunt conceputi copii, chiar intr-un incest, acestia trebuie nascuti ca asta e crucea pe care trebuie sa o poarte mama lor. Homosezualii, cei de alte religii, spunea iluminata, sunt oamenii diavolului si multe lucruri intelepte de acest gen. Dadea numai note de 10 la clasa si copii mergeau la religie ca sa le iasa media finala cat mai mare. Unii elevi au sesizat cele discutate altor profesori si dirigintei, nu s-a facut nimic. Ca parinte am sesizat la sedinte ca bate campii, nu s-a facut nimic. D-na era bine vazuta de biserica....Nu stiu acum daca mai este....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus