X
profesor-de-religie-acuzat-ca-a-facut-gesturi-obscene-in-fata-elevilor-mama-unei-fete-diriginta-a-503951

Reacția Bisericii la cazul preotului acuzat că se masturba la catedră: Filmarea nu este edificatoare

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat pentru portalul Hotnews.ro că preotul din Mediaș este bolnav de cancer, ceea ce ar putea constitui circumstanțe atenuante.

“Filmarea în sine nu este perfect edificatoare, e de la distanță, dar nici nu putem bănui pe nimeni de rea credință. Profesorul este bolnav de cancer, ceea ce poate constitui un fond de derapaj la nivel comportamental. Dacă se dovedește că a comis un asemenea gest, nu își mai are locul nici la catedră, dar nici la sfântul altar”, a declarat Vasile Bănescu, pentru sursa citată.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  bai purtator de cuvint de kakao
  ce voiai sa o violeze pe fata in fata voastra?
  nu va e clar cretini analfabeti ce sinteti?sau vreti sa il scapati ca pe cretinul din husi,ca pe kakacaci si pe alti multi slujitori inteleptiPEDOFILI

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  invatatrura bibliei

  O ilumiunata profesoara de religie care preda la Goga cu 5 ani in urma, nu stiu acum, predica faptul ca fetele sunt violate din cauza lor iar daca sunt conceputi copii, chiar intr-un incest, acestia trebuie nascuti ca asta e crucea pe care trebuie sa o poarte mama lor. Homosezualii, cei de alte religii, spunea iluminata, sunt oamenii diavolului si multe lucruri intelepte de acest gen. Dadea numai note de 10 la clasa si copii mergeau la religie ca sa le iasa media finala cat mai mare. Unii elevi au sesizat cele discutate altor profesori si dirigintei, nu s-a facut nimic. Ca parinte am sesizat la sedinte ca bate campii, nu s-a facut nimic. D-na era bine vazuta de biserica….Nu stiu acum daca mai este….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact