X
Captură de ecran din 2018.01.19 la 12.35.42

Șopa, destinație pentru cicliști. 10 km de pistă și zone de picnic

Administrația comunei Șelimbăr pregătește pentru toamna acestui an o zonă de recreere în preajma lacurilor de la Șopa. În bugetul pe acest an apare și amenajarea zonei pentru a deveni o destinație pentru întreaga familie.  Peste 10 kilometri de piste de bicicletă, zone de picnic și acces din Șelimbăr și Sibiu în zona lacurilor Șopa pentru bicicliști este un proiect pe care Primăria Șelimbăr îl are prevăzut în bugetul pe anul 2018, scrie într-o postare pe site-ul Primăriei Șelimbăr. ”Suntem în dialog cu Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor pentru ca administrația lacurilor să revină la Primăria Șelimbăr. Acolo vrem ca două lacuri să fie amenajate ca și zone de recreație, cu pontoane, bărci, maluri unde să se poată face plajă, iar altul să fie cu destinație pentru pescuit. Până vom reglementa aceste lucruri, nu stăm degeaba și deja am prevăzut în bugetul pe 2018 bani pentru proiectarea și execuția unei zone de agrement. Este vorba de piste de biciclete în pădurea de acolo, zone de picnic, dar și o pistă pentru bicicliști, care să facă legătura cu Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu. În total ar fi vorba de peste 10 kilometri de pistă pentru biciclete”, spune primarul Marius Grecu.

Termenul de finalizare a proiectului este toamna acestui an.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nobody like everybody

  Acum daca vreti sa faci ceva care sa prinda la public, trebuie musAi sa bagI in Ecuatie chestI a cu ciclatul. E o mega masturbare acum cu bicycletele. Toata lumea ” o arde ” cu bicla…..
  Rahat cu perje, in Romania NU SE PRACTICA CICLATUL !!! Ci un fel de rupere in figuri cu bicle si echipamente/accessories de mega fițe ca daca nu ai cadru de carbon, hollowtech la pedalier , schimbatoare Di2 plus caucincurI care costa de 3 or mai multi decat ale a de masina – esti un mucea. Tipic romanesc,

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  OmenNomen

  Pt. HOP

  ….preturile terenurilor din zona vor creste desigur ceva la pret, avind acum acces cu bicicleta si posibilii investitori privati (casute de ,,vacanta” ca in Dealul Daii”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact