X
jandarm agresiv

Jandarm agresiv la proteste. Marian Godină publică imagini

ACTUALIZARE – Jandarmeria Română a anunțat că l-a identificat pe jandarmul agresiv.

Instituția a remis un comunicat în care precizează că se cercetează motivele care au dus la acest comportament. “Imaginile apărute în spaţiul public, care prezintă acţiunea individuală a unui jandarm aflat în dispozitivul de ordine publică, fac obiectul unei verificări interne. Se va analiza punctual acel moment, dar şi întregul ansamblu de decizii şi contextul operativ premergător acestuia, astfel încât să avem o imagine corectă asupra acestui comportament şi nu doar una fragmentară. La acest moment, cunoaştem identitatea jandarmului din dispozitiv şi în urma derulării acestei proceduri de verificare vom stabili exact ce anume a condus la o astfel de atitudine”, se arată într-un comunicat transmis, duminică, AGERPRES.

“Există situaţii în care jandarmii din prima linie, aflaţi de multe ore în dispozitiv, în picioare, în condiţii meteorologice deosebite, pot fi supuşi unei presiuni extrem de mari, presiune ce poate genera şi astfel de comportamente. Responsabilitatea acestei acţiuni punctuale a unui jandarm va fi stabilită de verificările interne. Explicaţiile însă sunt necesare pentru a înţelege întregul context şi a nu judeca distorsionat o misiune de ordine publică care, în ansamblu s-a desfăşurat în condiţii de normalitate, fără a exista incidente majore, persoane rănite sau distrugeri ale bunurilor publice”, precizează Jandarmeria Capitalei.

Știrea inițială:

Un reprezentant al Jandarmeriei a fost filmat în timp ce lovea cu pumnul un manifestant, la protestele din seara de 20 ianuarie, în București.

Imaginile au fost publicate pe pagina de facebook a lui Marian Godină și au peste 238.000 de vizualizări.

Polițistul brașovean a revenit, după această postare, cu noi imagini, în care jandarmul apare protejându-l pe șeful PSD, Liviu Dragnea. ” Hmmm, dar ce protectiv și calm e de data asta”, notează, ironic, Godină.

Jandarmeria Română nu a oferit, deocamdată, nicio explicație privind atitudinea angajatului său.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Jan Balbec

  Ce revolutie mai revolutionari de facebook? Ramaneti linistiti la tastaturile voastre sa nu va puste naibii vreo vena…
  S-a ajuns in situatia asta fiindca v-a durut in cur de vot si ati lasat toti analfabetii ca sa decida.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zuzu

  S-a trezit militianul Godina sa vorbeasca. Pute locul sub el de puturos si lenes (o spun oameni din Brasov care lucreaza cu el). E doar gura si de fraierul asta cu 2 circumvolutiuni!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Zuzu

    Gica “prietene”, daca ai muncii cat muncesc eu si ai plati taxe statului in cod corect atat cat platesc eu ( adica foarte mult si in mod onest) ti-ai taia venele fraiere. Cartofor, impostor si interlop sunt strabunicul, bunicul si boul de tac-tu ca a ales sa faca un redus ca tine.
    Ia zi fraiereai ai tu idee cine este Godina? Il cunosti cumva? Habar nu ai ce hram poarta individul. Mai cauta si tu pe unica ta sursa de cultura, net-ul, inainte sa vorbesti, lighioana tembela! Boul ala nu a reusit nici cel mai simplu examen sa ia, dar are o gura ca de broasca raioasa, adica asa ca tine!
    Sau esti si tu militian?

    Hai marsh sclavule in cotetul unde iti duci viata mizera…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact