X
zapada ninsoare iarna calea surii mici

Se anunță viscol până mâine dimineață

Meteorologii anunță noi depuneri de zăpadă și viscol în zona de munte a județului Sibiu, până luni dimineață.

Atenționarea este valabilă de duminică seara, de la ora 20.00 și până în 22 ianuarie, ora 11:00. Sunt anunțate ninsori însemnate cantitativ și depunerea unui strat consistent de zăpadă în zonele de munte ale județelor Mehedinți, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Alba, Brașov, Dâmbovița și Prahova, dar și în județele Caraș-Severin, Argeș, Teleorman, Olt, Dolj și Vâlcea.

Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere anunță că, la această oră, nu este niciun sector de drum național sau autostradă închis ori cu circulația îngreunată din cauza fenomenelor meteorologice din România. Acest lucru s-ar putea întâmpla, însă, pe parcursul nopții, dacă vremea se va înrăutăți.
CNAIR le recomandă șoferilor să nu plece la drum, decât dacă este absolut necesar. ”Având în vedere informarea meteorologică emisă de ANM, care anunță Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ și intensificări susținute ale vântului, ceea ce determină ninsori viscolite (vizibilitate redusă), CNAIR SA recomandă conducătorilor auto să plece la drum doar în caz de strictă necesitate și să adapteze viteza la condițiile din trafic”, se arată într-un comunicat al Companiei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact