X
finante ANAF

Dragnea anunță că depunerea formularului 600 se amână

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ieșit după ședința din coaliție și a anunțat amânarea, apoi posibila renunțare la Declarația 600.

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au avut o întrevedere, luni, la biroul preşedintelui Camerei, înaintea CExN al PSD.

Liviu Dragnea a anunţat că termenul de depunere a formularului 600 va fi amânat până în 1 martie. Guvernul va urma să dea o ordonanţă de urgenţă, în prima şedinţă, prin care se va amâna termenul de depunere de la 31 ianuarie la 1 martie. Mai departe se va merge “până la eliminarea declarației 600”.

Liderii coaliţiei de guvernare au discutat, luni, despre programul de guvernare şi despre Formularul 600, existând posibilitatea ca termenul de depunere a acestuia să fie amânat, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Reamintim că site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală – www.anaf.ro – a fost blocat, luni, în condiţiile în care 210.000 de contribuabili trebuie să descarce şi să completeze, până la 31 ianuarie, Formularul 600 privind veniturile din activităţi independente, pentru determinarea contribuţiilor sociale.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact